Tyrkiet

Gode rejser til Alanya findes på nettet

Byen Alanya er en populær ferieby ved den tyrkiske riviera ud til Middelhavet, og de fleste danskere finder deres rejser til Alanya på nettet, idet man online kan finde mere info samt priser og billeder af alverdens rejsemål rundt omkring i verden. Du kan sammenligne priserne på rejser til Alanya, og du kan endda finde rejser til Alanya hos Spies Rejser, hvor du på disse charterrejser selv kan bestemme et hotel ud fra dine ønsker om faciliteter, tilbud og beliggenhed.

Fakta om Alanya

Alanya er et populært sted at tage på ferie, da prisniveauet er lavt, vejret er perfekt, og Alanya ligger kun 2 timers flyvning fra Danmark. Der er masser af seværdigheder og forslag af aktiviteter for børn og voksne, og man kan ved samme lejlighed stifte bekendtskab med en fremmed kultur og kulinariske retter, der varmt kan anbefales. Udover den herlige strand Cleopatra Beach i Alanya, så bør man besøge Alanya Slot, der i dag er et museum.

Der er masser af restauranter og markeder i byen, og byen har også et kendt og berygtet natteliv, der især appellerer til de unge mennesker. Mange køber masser af souvenirs med hjem såsom tøj, smykker, guld, tæpper og lædervarer, da priserne på denne type varer er temmelig lave sammenlignet med de danske priser.

Seværdigheder i Alanya

Når I rejser til Alanya på ferie, så bør I besøge nogle af de lokale seværdigheder såsom disse kendte steder:

  • En bådtur på Manavgatfloden eller floden Dimcay.
  • Besøg en basar i byen, hvor I kan finde alverdens varer.
  • Besøg byens fæstningsværk, hvor udsigten er mageløs.
  • Det historiske røde tårn Kizil Kule måler 108 meter og er byens vartegn.
  • Oplev wellness med spa, massage og tyrkisk bad.
  • Besøg det hvide slot Pamukkale, der ligger næsten 400 km fra Alanya.
  • Besøg de mange grotter og drypstenshuler som Dim-hulen.
  • Besøg stedet Manavgat Selale ved Antalya med skov og vandfald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *