Ferier for hele familien

Rabatkoder til din familieferie

Rabatkoder

Det er dyrt at have børn. Det er også dyrt at tage på ferie med børn. Mange af os ender med at holde ferien så billigt som muligt, da der simpelthen ikke er råd til mere. Men jeg har kigget på mulighederne for at spare penge, når man holder ferie. En af mulighederne er selvfølgelig gratis ferier. Men en anden mulighed er også ferie med rabat eller ferier, hvor man kan anvende rabatkoder. Det er sjældent et problem at holde ferie med et eller 2 børn. Men for de af os der har tre eller flere børn, så bliver det en kæmpe udgift at holde ferie med børnene. Jeg synes, det er synd, hvis børnene snydes og derfor har jeg undersøgt mulighederne for at spare penge på mit næste feriekøb.

Rabatkoder kan bruges til ferien

Nogle af de steder man kan bruge rabatkoder er blandt andet til når man skal købe børnetøj. Se eksempelvis den her rabatkode der giver 10% på alt hos Lekmer. Du kan også få rabat til selve ferien blandt andet hos Flybillet.dk og Hotels.com. Det ene sted kan man købe flybilletter og det andet sted booke hotel til familien. Jeg har fundet et link der giver rabat til Flybillet.dk, du kan finde det her.  Denne konkurrence blandt hoteller og flyselskaber gør det lettere for os forbrugere at spare penge, når vi skal bestille familieferien. Når der findes så gode rabatter, er det fuldstændig fjollet ikke at benytte dem.

Der er masser af inspiration

Her på siden kan du finde masser af inspiration til dit næste feriemål med børnene. Desuden er det endelig lykkes mig at finde en side, hvor alle e-rabatter er samlet et sted!

Her findes alle e-rabatterne

I min søgen efter rabatkoder til familieferien blev jeg forvirret. Det var svært at overskue hvad rabatten egentlig bestod af og gjaldt rabatten fx alle mine børn. Jeg måtte opgive-  lige indtil jeg fandt denne hjemmeside, hvor alle rabatkoderne er samlet og samtidig er opstillet på en meget brugervenlig måde, se butikkerne her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *