Juleferie

Julekalender og tv serier

Er du også vild med julekalenderen? Og leder du efter mere info om julekalender eller god jule tv serie så læs med her.

Juleferie og julekalender

Juleferien hos os er ikke en rigtig juleferie uden julekalender. Vi følger med i hvert eneste afsnit. Julekalenderen er med til at danne rammen om julen. Vi har en helt fast tradition omkring julekander tiden. Vi hygger os indenfor. Tænder stearinlys, henter julegodter og småkager. Lyden af vinter udenfor suser indimellem gennem vinduerne og det føles bare rigtigt at lune og hygge sig sammen som familie. Så julekalenderen er altså et af vores samlingspunkter i juleferien. Hvad med dig? Har i også særlige traditioner i din familie?

Andre traditioner i juleferien

Selvom julekalenderen er et hit hos os er den ikke vigtigere end alt andet. Vi bager småkager i juleferien og det er en helt klar tradition. Vi sørger for at alle børnene har styr på gaverne og vi hjælper dem med gaverne. De bliver helt ulykkelige, hvis de ikke er med til at give bedsteforældrene gaver, så det er de naturligvis med til. Nogle gange har vi haft dem med på juleshoppetur, andre gange har de siddet og lavet noget selv derhjemme. Et klassisk eksempel er en fotokalender, et billede på lærred eller en tegning.

Sådan vælges julekalenderen

Der er efterhånden en del julekalendere og tegnefilm man kan se i julen. Men ikke alt sammen er lige godt. Vi tager derfor imod råd fra alle i familien, store som små. Nogle julekalendere er for voldsomme for de mindste, og så får de mindste lov til at vælge en der passer til dem. De største børn kan sagtens sidde og se en julekalender efter de mindste er lagt. Julekalenderen er også for de voksne! Vi ser også julekalenderen og vi elsker den hvert eneste år. Er du på udkig efter flere tv serier eller har du svært med at beslutte dig til hvad du nu skal se så kan du benytte den her guide til tv serier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *