Vinterferie

Dansk Arkitektur Centers workshop – Lego

Lego arkitekt for en dag

Bliv Lego arkitekt for en dag på Dansk Arkitektur Centers workshop i vinterferien. Børnene får lov til at bruge deres fantasi. Hvordan skal fremtidens byer se ud, skal der være veje, skal der være skyskrabere, skal der være grønne landskaber eller fantasihuse. Lad børnene bruge deres hjerneceller på en helt anden måde end de er vant til. Til DAC’s LEGO workshop er det børnene, der bestemmer.

Din egen byggeplads

Barnet bliver egen bygherre. Det får sin egen byggeplads på et fælles bykort og skal derfra danne sin egen by. Der er ikke noget rigtig eller forkert, det hele er som det skal være. Så længe barnet hygger sig og der er god stemning- og det er helt sikkert en oplevelse, der vil blive snakket om længe efter. Byg en losseplads, et værksted, en genbrugsstation, en kirke, et bibliotek eller en skole. Lad dit barns fantasi få frit løb og glæd dig over en dejlig oplevelse i vinterferien.

Minder

Man er velkommen til at tage billeder af sit barns flotte byggeri, så har man et evigt minde om turen. Du kan også bruge billedet til at deltage i DAC’s Instagram konkurrence.

Alder

Aktiviteten er primært rettet mod 6-13 årige. Men ældre og yngre må også gerne deltage. Ingen bliver udelukket, men man kan dog forvente at der er en særlig stor gruppe af 6- 13 årige glade lego entusiaster. Både børn og forældre skal købe billet, så det nytter ikke noget at sidde ved siden af dit barn og lade som om du ikke bygger. Køb en billet så kan du være med når det sker!

Priser

  • Billet til indgang og Lego inklusiv kaffe eller varm chokolade og en Lego figur i chokolade koster 75 kroner.
  • Billetter: 08-02-2014 – 16-02-2015 koster 60 kroner.

Adresse

Adresse: Strandgade 27 B, 1401 København K.

Kilde: Visitcopenhagen.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *