Aktiviteter på ferien

Børnevenlig alpin ski i Norge

Ski i Norge er ikke alene noget af det smukkeste, man kan forestille sig. Det er også et enormt venligt skisportssted, hvis man skal på skiferie med børn. Læs mere om det familie- og børnevenlige Norge nedenfor.

Frisk sne og glatte skråninger

Tag din familie med til toppen og stå på ski ned ad bakken, selv med lidt eller ingen erfaring er ski i Norge en sjov oplevelse for hele familien. Dygtige medarbejdere og børnevenlige faciliteter karakteriserer alpin ski i Norge.

Skiløb i de norske bjerge er et eksempel på, hvor børnevenlig en ferie kan være. Fra familier med små, der er ivrige efter at komme udendørs at lege, til venner, der søger perfekte sneforhold, er Norge noget af et skiparadis.

De stadigt mere populære og familieorienterede feriesteder bevarer stolt traditionerne for ski i Norge, og kombinationen af ​​høje højder og lave temperaturer er naturens egen snegaranti. De fleste resorts tilbyder sjove skiskoler til både børn og voksne med passende skråninger og børnevenligt personale, og mange indkvarteringsmuligheder har bekvemme ski-in/ski-out-alternativer for at lette rejsen på en lang dag i bakkerne, hvilket er enormt anvendeligt for folk på ski i Norge med børn. For at stille sulten tilbyder de fleste resorts varierede alternativer til mad og drikke, der igen er en fordel for rejsende med børn.

De fleste norske skisportssteder lægger stor vægt på at gøre deres tilbud familievenlige ved at kombinere sikkerhed og sjov, hvorfor man også kan søge råd fra lokalbefolkningen, få instruktioner fra erfarne medarbejdere til at klæde sig efter vejrforhold for at undgå overraskelser i pisten eller lignende.

Fra København til Oslo

De norske bjerge tilbyder sjældne muligheder for skiløb. I Oslo finder du en veludviklet vinterpark kun få minutters rejse fra hovedstadsområdet, hvilket kunne være en rigtig god idé for rejsende med småbørn eller børn i det hele taget, da man kan tage Oslobåden dertil, hvilket letter køreturen en hel del. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *