Vinterferie

Familie skiferie i Trysil er anbefalelsesværdigt

Drømmer du om at invitere din familie på skiferie, så er Trysil i Norge bestemt et sted, der er værd at undersøge nærmere, inden i booker skiferien. Det er det perfekte sted for en skiferie for hele familien, og så er Trysil, og Norge generelt, enormt smukt.

Det familievenlige skiresort i Trysil

Med smukt design og fuld af sjov, danner skiresortet i Trysil de perfekte rammer for en familie skiferie, der er værd at huske.

Trysil ligger i Østlandet, kun 2,5 times kørsel fra Oslo, og skisæsonen løber fra slutningen af november helt til april. Det vil sige, at der er garanteret sne i den pågældende periode, der strækker sig væsentlig længere end skisæsonen i andre populære skisportslande.

Trysil kan tilbyde hele 67 pister og fordelt på et område på i alt 76 kilometers skiløb – lette og krævende skiløjper er placeret ved siden af hinanden, så hele familien kan tage liften til toppen og vælge forskellige skråninger at stå på ski ned ad.

Trysil består af fire sammenhængende skiområder, alle med deres egne unikke egenskaber.

Fra de sorte skråninger i Høgegga til de røde, blå og grønne skråninger ved Skihytta, Trysil turistcenter og Trysil højfjedcenter. Der findes desuden store børneområder på begge sider af bjerget, hvor snemand Valle, børnenes bedste ven, sørger for en god skiferie i Trysil for hele familien.

Kombiner kør selv ferie og skiferie

Har i planer om selv at køre på skiferie i stedet for at flyve, så kan man med fordel tage Oslobåden fra København til Oslo, hvis i skal på skiferie i Trysil eller andetsteds i Norge. Det koster fra 449 per person, men det er pengene værd, hvis man gerne vil ankomme til Trysil og være friske til en hel dag på ski.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *