Bulgarien

Camping ferie for hele familien i Bulgarien

shutterstock_508555108

Når jeg tænker tilbage på de rejser, jeg har været igennem min barndom med min familie er det uden tvivl campingferierne, er tegner sig det stærkeste billede. For børn er destinationen ikke så vigtig, men sammenholdet man kan opleve på en campingplads og alle de andre børn man møder samt de børnevenlige aktiviteter og tilbud er opskriften på den perfekte børneferie. Alt imens børnene leger med deres nye kammerater kan forældrene tage et velfortjent hvil i liggestolen. Senere på dagen samles man om madlavningen og et lækkert måltid. Det er familieferie for alle.

Mange familier vælger at køre til Bulgarien selv, da det er et relativt billigt sted at holde ferie og klimaet er behageligt. Det er også muligt at flyve dertil og leje eller købe det nødvendige campingudstyr, når man er nået frem – det skal selvfølgelig afhængige af prisen og hvor vild man er med at køre bil i længere strækninger.

Fordele ved Bulgarien

Der er op til flere fordele ved at vælge Bulgarien, når i vil på campingferie med hele familien, heriblandt:

  • Prisniveauet er langt lavere end de andre populære camping feriesteder som Spanien, Frankrig og Italien.
  • Klimaet er campingvenligt og du er stort set altid sikret godt vejr modsat en campingferie i Danmark.
  • Imponerende natur med smukke sandstrande og bjerge.
  • Historiske seværdigheder bestående af bulgarsk folkedans, sigøjnere og middelalderbyer.
  • Bulgarien er et eksotisk feriested, der har en hel masse at byde på.

En camping ferie i Bulgarien giver altså rig mulighed for at få en masse spændende oplevelser sammen og lære om landets historie og kultur. Derudover er Bulgarien en stadigt mere populær feriedestination, hvorfor kvaliteten hele tiden forbedres. Derfor findes der en helt masse udemærkede campingpladser med masser af børnevenlige aktiviteter og andre børnefamilier.

Samtidig vil Bulgarien som andre feriesteder ikke ruinere hele jeres opsparing og dermed give mulighed for at få endnu flere oplevelser sammen i Bulgarien, og når i kommer hjem fra ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *