Ferier for hele familien

Afbudsrejser og all inclusive er også for børnefamilien

For en børnefamilie kan det måske lyde som lidt af en udfordring at skulle pakke hele molevitten og rejse fra den ene dag til den anden, men afbudsrejser og all inclusive er altså en rigtig god måde at få en nem, bekvem og billig ferie på. Konceptet egner sig særligt godt for børnefamilier, da man kan spare en masse penge (og dermed have flere til oplevelser), og all inclusive gør jer fri for alle bekymringer om madlavning og huslige pligter.

Gør jer selv den tjeneste at afprøve det, og book jeres all inclusive afbudsrejse gennem Sunweb.

Hoteller

Der findes masser af gode all inclusive hoteller på Sunwebs feriedestinationer: Spanien, Tyrkiet, Mallorca og Grækenland, hvoraf mange af dem oven i købet er familievenlige. Denne type hoteller har oftest en masse aktiviteter for børnene, der kan holde dem beskæftiget i løbet af dagen alt imens i kan nyde livet langs poolen. Derudover vil der typisk være en børnepool, og måske en endda et par vandrutsjebaner, hvis i er heldige.

Maden på disse hoteller vil selvfølgelig også være familievenlig på den måde, at der både vil være noget for mor, far og børnene, der er interessant.

Tre gode råd til rejsen

  • En afbudsrejse er oftest spontan, hvorfor det kan være en god idé at købe ekstra bleer op til rejsen samt solcreme, badetøj, solhatte, og hvad der ellers måtte være nødvendigt. På den måde er det nemt at rejse, og i slipper for stress og jag i dagene op til afrejsen.
  • Udnyt all inclusive til det yderste: Skal i på udflugt er der tit og ofte mulighed for at få en madpakke med fra hotellet, hvorfor det kan være en rigtig god idé at forhøre jer om dagen inden, så i slipper for at tænke på madpakker.
  • Tag ting tingene som de kommer, nyd at i er på ferie, og prøv at få det bedste ud af det ikke-planlagte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *