Ferie i Danmark

Afslappende ferie på kro eller en herregård

 

Er man en mindre familie, kan det være ideelt at tage en weekend eller en uge på en kro, hvor man kan slappe af i hyggelige opgivelser. Mange herregårde har nu også valgt at tilbyde pension, så man også kan opleve lidt slotsstemning, når man holder ferie på en stor herregård. Dette kan både lade sig gøre her i Danmark, men også de fleste andre lande i Europa tilbyder dette. Jeg synes, det er sjovt at holde ferie på denne måde, og du kan hente inspiration til sådanne ferier på den her side.

 

Comwell Borupgaard

 

Nordsjælland er kendt for de mange kilometers dejlige sandstrande og områdets flotte kongeslottet. Fra det 4-stjernede Comwell Borupgaard har I kort afstand til det hele. Hotellet tilbyder fantastiske spafaciliteter og indendørs swimmingpool og fra hotellets tagterrasse kan I nyde udsigten til Sverige, mens I slapper af I den udendørs spapool.

 

Hotellet tilbyder

 

I det naturskønne Nordsjælland ligger det fire-stjernede Comwell Borupgaard. Hotellet er en stråtækt herregård, der ligger omgivet af et dejligt parkområde. Hotellet har nogle af Danmarks største og mest luksuriøse spafaciliteter. Når I træder ind i Spa-afdelingen mødes I af japansk enkelhed og skandinavisk renhed. I afdelingen er der indendørs swimmingpool. I AquaSpa kan I bl.a. finde koldtvandsbassin, relaxsauna, aromaterapi, fodbad og tropical showers. Dette koster 195,- per pers. per ophold. Derudover kan I få stort set alle slags massager, behandlinger og I kan nyde udsigten til Sverige fra den udendørs spapool på hotellets tagterrasse mod et gebyr. Der bestilles tid til behandlinger på hotellet. Bestilling af behandlinger på dagen, til udførelse samme dag, giver et last minut rabat på 25 % – dog skal I være opmærksom på, at der kan være udsolgt. Der findes desuden billard, volleyball, motionsture til fods og på cykel, mens der er flere golfbaner i nærheden.

 

Værelser

 

Alle de hyggelige værelser er blevet renoveret for nylig og er alle indrettet med stort badeværelse, minibar, telefon, fladskærms-tv, radio, internetopkobling samt arbejdsbord. Den første time I logger på den faste internetforbindelse er det gratis, herefter er der gebyr.

 

Snekkersten og Espergærde

 

Ved den nordsjællandske Øresundkyst i udkanten af Helsingør ligger den lille hyggelige bydel Snekkersten, hvor I finder Comwell Borupgaard. Der er under 5 km. ind til centrum af Helsingør, så dette er muligt at gøre til fods eller på cykel langs vandet, hvor I får en skøn naturoplevelse på vejen. Snekkersten har en hyggelig havn med flere lystbåde og aktive erhvervsfiskere. Der er desuden gode bademuligheder – både om sommeren og om vinteren. Der er flere badebroer langs kysten ved Snekkersten og der er rig mulighed for at nyde hotellets beliggenhed ikke langt fra stranden. Der er desuden kort afstand til den svenske kyst, hvilket også var en af grundene til, at byen var central i forhold til illegal transport af flygtninge til Sverige under 2. verdenskrig.

I kan vælge at gå eller cykle de 5 km. ad Strandvejen mod København eller igennem Egebæksvangskov, så kommer I til det lille fiskeleje Espergærde. Espergærde er en ægte perle med gode badestrande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *