Ferie i Danmark

Få klaret din Audi service før ferien

Når sommerferien nærmer sig, så ved alle i familien, man snart skal af sted på en tiltrængt ferie enten charterferie, sommerhusferie eller måske en storbyferie, men man skal i hvert fald have en velfungerende bil klar, så man ikke risikerer at stå ude på motorvejen i udlandet med et alvorligt motorsammenbrud.

Derfor er det vigtigt, at bilen får sine regelmæssige serviceeftersyn, og det er især vigtigt lige før en længere køretur. Dette gælder alle typer biler, men har man en Audi, så kan man jo glæde sig over en velfungerende bil, som man normalt kan have glæde af i rigtig mange år. Dette kræver naturligvis, man husker at tjekke bilen for de regelmæssige Audi service eftersyn såsom:

  • Olieskift
  • Luftfilter kontrol
  • Oliefilter kontrol
  • Regelmæssig udskiftning af kileremme især tandrem
  • Nye bremseklodser
  • Tændrør udskiftes
  • Ventilernes justering

Her kan man få tjekket sin bil

Som Audi ejer bør man normalt kontakte et autoriseret Audi værksted, hvor man dels har værktøjet samt erfaringen i at servicere Audi biler. Hvis man ikke har kendskab til Audis avancerede funktioner, så vil uautoriserede mekanikere kunne risikere at gøre mere skade end gavn, så i langt de fleste tilfælde kan det bedst betale sig at bruge Audis egne serviceværksteder, som alle arbejder efter avancerede, fabriksafprøvede retningslinier.

Dermed sikrer man sig, det nødvendige arbejde udføres på det rette tidspunkt for at opretholde din bils driftssikkerhed og værdi. På Audi værkstederne findes der alle former for relevant specialudviklet værktøj og værkstedsudstyr, og her træffer man også et veluddannet værkstedspersonale. Hvis man er i tvivl, kan man altid finde flere oplysninger om Audi service på Audis hjemmeside.

En veltrimmet Audi gør ferien perfekt

Når man tager bilen med på ferie, så får man mange glæder undervejs, hvis bilen er veltrimmet og i orden. Men hvis man ikke har kontrolleret alle de basale ting, så risikerer man at stå i regnvejr ved aftenstide i udlandet med punktering, motornedbrud, sprungne kileremme eller andre uventede problemer, som man normalt kan undgå, hvis man forinden har fået gennemgået bilen for alle de mest normale problemstillinger, som man normalt finder under de normale serviceeftersyn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *