Ferier for hele familien

Masser af oplevelser for hele familien på Tenerife

Ude i Atlanterhavet nær ved Spanien findes De Kanariske Øer, og denne øgruppe omfatter nogle meget velkendte feriesteder som Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife. Mange danskere har rejst til Tenerife eller andre øer i området for at opnå den perfekte ferie, og turisterne vender trofast tilbage hertil, så tilsyneladende har Tenerife nogle gode attraktioner og naturoplevelser til turisterne. Her kan man læse mere om, præcis hvorfor Tenerife er så populær blandt turisterne.

Attraktioner og aktiviteter på Tenerife

Her kommer et udpluk af de mest populære turistattraktioner på Tenerife. Øen kan prale med både en storslået natur med bjerge, vulkaner, sandstrande samt et stort dyreliv i de mange skove og bevoksninger, som også huser mange sjældne planter. Derudover gør Tenerife meget for at konkurrere om turisternes gunst sammen med de omkringliggende øer, som reelt er konkurrenter på turistområdet. På de mange luksushoteller langs stranden kan både børn og voksne slappe af og nyde solen, stranden, indkøbsmulighederne, de mange aktiviteter samt de mange naturoplevelser i umiddelbar nærhed. Man kan nemlig komme til at se følgende:

  • Delfiner og grindehvaler
  • Bådture med katamaraner med og andre både med glasbund
  • Naturhistorisk Museum har mange udstillinger især om dyr, planteliv og vulkaner
  • Aqualand Tenerife har både store og små rutsjebaner samt delfinshows, så alle kan more sig
  • Pueblo Chico er en lille landsby med en forlystelsespark for hele familien
  • Castillo San Miguel er et middelalderslot med riddere og turneringer
  • Quad Park er stedet for dem, der elsker at køre Quad-bike
  • Jungle Park er en jungle med zoologisk og botanisk have
  • La Hacienda er en elegant teatersal med ballet og flamenco show i traditionel kanarisk stil
  • Loro Parque Zoo er en papegøjepark med pingvinland og en zoologisk have. Her er der daglige forestillinger med pingviner, delfiner og søløver. Børn kan desuden lege i klatretårne her.

Naturoplevelser på Tenerife

Mange vil gerne slappe af på hotellet eller på stranden, mens andre gerne vil mere ud i naturen og betragte de spændende naturfænomener. På øen Tenerife kan man jo opleve mange dyrearter, plantearter, blomster samt store vulkaner og bjerge, så man kan på øen kort sagt opleve lidt af hvert, således alle vil kunne komme hjem med uforglemmelige ferieminder om en perfekt ferie i skønne omgivelser. Mange vil på opdagelse selv i naturen, og andre vil dykke eller foretage andre vandsportsaktiviteter. Heldigvis er der mange rejseselskaber som arrangerer ferier til Tenerife, så konkurrencen er hård og priserne lave, hvilket jo kommer feriegæsterne til gode, og derfor bør man først tjekke Spies Rejser, som har mange gode tilbud på rejser til Tenerife, og man kan også finde tilbud på deres hjemmeside blandt afbudsrejserne. Man kan også tjekke andre rejsebureauer, men oftest finder man de bedste tilbud hos de største udbydere, som jo køber flest rejser og har billigere indkøbspriser. På Tenerife kan man desuden støde på bananplantager, laurbærurskove, eksotiske fisk, definer og hvaler, og man kan smage mange spændende fiskeretter for eksempel blæksprutter samt masser af hjemmebrændt vin til måltiderne. Man bør især besøge vulkanen Teide, som er knap 4.000 m høj, og den ligger i en stor afvekslende nationalpark.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *