Vietnam

Vietnam med børn

Rejs til Vietnam med børn

Normalt tænker jeg ikke på Vietnam som et rejsevenligt sted for børnefamilier. Men da jeg godt selv kunne tænke mig at komme til Vietnam har jeg undersøgt mulighederne nærmere. Der er faktisk ret gode muligheder for en rigtig god familieferie. Jeg har fundet nogle eksempler frem her.

Disse steder skulle være gode til børn

Først og fremmest bør i nok bruge en guide eller en planlagt rute. Halong-bugten er en kyststrækning bestående af 120 kilometer sandstrand. Flere rejsebureauer har allerede fundet muligheder og har håndplukket rigtig gode badesteder langs Halong-bugten. Hoi An er en by, som byder på rigtig smuk kultur og et ægte indblik i landet. Helt klart et besøg værd! Desuden kan tropeøen Phu Quoc anbefales.

Phu Quoc er til familier der ønsker klassiske sandstrande med helt klart vand. Phu Quoc er den største Ø i Vietnam og er beliggende i Thailandbugten. Hanois hovedstad i Vietnam er kendt for sine mange gadekøkkener, mange museer og antikke bygninger helt tilbage fra 1887. Hvis far eller mor interesserer sig for bygningskunst og design er byen et besøg værd, der sker i øjeblikket øget vækst i byens miljø, bygninger og design.

Rejs med en rundrejse

Da der er så mange ting at opleve i landet kan det være rart med en rundrejse. På denne måde ser man lidt af hvert og bliver budt på nogle af de allerbedste seværdigheder i Vietnam. Rundrejsen er især god hvis du ikke påtænker dig at besøge Vietnam igen.

Hvis du derimod gerne vil besøg landet igen, så kan rundrejsen bruges til at få inspiration til steder, der kunne være velegnede for dig og din familie eventuelt et længere ophold i hovedstaden eller langs en af de skønne tropestrande.  Nyhavn rejser er et af de rejseselskaber der forkæler familier med en fuldstændig skræddersyet rejse til børnefamilier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *