Krydstogt

Et krydstogt kan give familien en uforglemmelig oplevelse

Hvert år rejser de fleste familier på ferie sammen, og der findes mange muligheder for at tilbringe kvalitetstid sammen med resten af familien, og vi anvender især følgende rejseformer:

  • Bil
  • Båd/Færge
  • Tog
  • Fly
  • Bus
  • Skib

Vi vælger en transportmetode, som passer til lejligheden, idet en kort tur til et sommerhus kan klares med bilen, mens rejser i hjemlandet samt de omkringliggende lande nemmest klares med tog, bus eller bil, og så bliver man nødt til at anvende fly til de fjerneste destinationer, som ligger mange tusinde km væk hjemmefra. På et tidspunkt kan det blive aktuelt at tilbringe en virkelig kvalitetsferie sammen, uanset den måske bliver en smule dyrere end en flybillet ned til sydens sol. Med en krydstogt rejse kan man i mange dage eller uger nyde hinandens selskab i komfortable omgivelser, idet man på et krydstogtskib har masser af moderne bekvemmeligheder til rådighed.

Hvad sker der på et krydstogt?

Når familien bestiller et krydstogt, så vil rederiet gøre meget for, at passagererne har mange aktiviteter til rådighed, således ingen keder sig på turen. De fleste moderne krydstogtskibe tilbyder i dag både gode restauranter med mad i den højeste kvalitet, swimmingpool, wellness, massage, sportsaktiviteter, spil, internet, legepladser, butikker samt mange andre forlystelser, således alle typer passagerer kan nyde et luksuriøst krydstogt i en afslappet atmosfære i godt vejr, som kan sammenlignes med behandlingen på luksushotellerne rundt omkring i verden. Dog kan man på et krydstogt rejse rundt omkring i flere verdensdele og besøge havnebyer, hvor man kan have et par dage på land, så man stifte bekendtskab med en eksotisk kultur og andre folkeslag på en nem og uforpligtende måde. Samtidigt kan familien blive rystet grundigt sammen gennem en lang fælles oplevelse, som giver varige glæder til resten af livet. Man kan i forvejen beslutte sig til, hvilken verdensdel man vil rejse til, således man får besøgt de mest attraktive steder, hvor man også kan dels shoppe samt finde seværdigheder og nyde forskellige attraktioner det enkelte sted. Men i den sidste ende, så er det folk selv, som skal nyde turen og afgøre, hvordan man får mest udbytte af turen, idet rederiet blot stiller alle faciliteterne til rådighed for passagererne.

Hvilket krydstogt selskab bør man vælge?

Markedet for krydstogt rejser kan man søge på internettet, og man finder nok hurtigt ud af, at branchen især domineres af enkelte lokale udbydere af kortere krydstogter samt visse amerikanske, græske og italienske større rederier, som tilbyder krydstogt rejser til hele verden. Den største udbyder af krydstogt rejser i Europa har 17 skibe og hedder Costa, men det forlyder at Costa netop er gået i samarbejde med Spies Rejser, som tidligere også leverede krydstogt rejser til Middelhavet, Caribien og Dubai. Nu kan Spies Rejser derfor levere mange nye krydstogter, og man kan finde inspiration samt oplysninger på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *