Sommerferie

Smallstuff til de mindste på ferien

Hvis man er en børnefamilie, hvor børnene ikke er særlig gamle, kan det være en krig at finde noget at underholde dem med. Det har i hvert fald været min erfaring på alle de familieferier, vi efterhånden har været på. Jeg har ofte skulle opfinde den dybe tallerken, for at kunne sætte dem til noget at lave. Som følge af det faldt jeg over brandet Smallstuff, som netop udvikler produkter til dette formål!

Daisy tea set til pigen

Hvis du har en lille pige, vil jeg i aller højeste grad anbefale dig at investere i et Daisy tea set. Lige siden jeg har investeret i det, har jeg ikke set noget til min lille pige, når vi har været på ferie. Når jeg finder hende, sidder hun ofte i et hjørne med alle sine bamser og dukker, og leger teselskab. Det kan hun beskæftige sig med i flere timer – hvilket er rigtig hyggeligt at opleve! Hendes fantasi sættes på turbo hver gang jeg finder det frem til hende, hvilket er et absolut sundt tegn. Jeg vil derfor på det kraftigste anbefale dig at købe det, da man får utrolig mange og sjove oplevelser ud af det.

Smallstuff til drengen

Har du en dreng, er det naturligvis også muligt at finde en masse sjove ting, som kan sætte godt gang i hans fantasi. Brandet henvender sig nemlig både til drenge og piger, hvilket gør det nemt for forældre, som både har drenge og piger. De har endda noget til de helt mindste, hvilket gør det let for os som forældre, da vi kan nøjes med at investere i legetøj fra et enkelt brand. Derudover er designet på mange af deres legesager og lignende ret moderne, hvilket derfor også i mange af tilfældene er med til at pryde hjemmet med en masse flotte farver.

Du kan se et stort udvalg af Smallstuff produkter hos Stylepit, der er mange skønne produkter til både drenge og piger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *