Sommerhus

Sjov for hele familien på ferie i Danmark

shutterstock_551781907

Der findes masser af deciderede feriecentre i Danmark, hvor man på ét samlet sted kan finde alle former for aktiviteter for både børn og voksne, således alle kan slappe af og hygge sig i den tilhørende ferielejlighed. I løbet af dagen har man så fri adgang til feriecentrets mange tilbud, og flere af dem har endda vandland med vandrutsjebaner til børn i alle aldre. At tage familien hertil i nogle dage kan give alle en oplevelse fuldt på højde med at tage 8 dage ned til sydens sol på en charterrejse ned til Middelhavets kyster, hvor man kan bo på luksushotel og fordrive tiden med leg på stranden og legepladserne i området.

Faciliteter i et feriecenter

Prisen på et ferieophold i feriecenteret kan heldigvis frit vælges ud fra jeres ønsker og behov, således man kan vælge graden af luksus faciliteter, der kan være meget omfattende på disse feriecentre. Her kommer der en typisk oversigt over aktivitetstilbudene:

  • Badeland.
  • Legeland.
  • Fitness rum med alverdens træningsmaskiner.
  • Sauna.
  • Spa.
  • Wellness faciliteter.

Man kan også nyde at slappe af undervejs i de hyggelige restauranter og barer på stedet, og man kan endda etablere nye venskaber på turen, da folk netop kommer her for at slappe af i hyggelige omgivelser, og dette gælder jo både for børnene og de voksne.

Feriecentrene ligger som regel direkte ud til kysten, således man kan gå ture i naturen, hvilket kan rense sindet og være afstressende for mange med en hektisk hverdag. På Wikipedia defineres et feriecenter som et overnatningssted, der tilbyder en ferie kombineret af elementer fra den traditionelle danske sommerhusferie med aktivitetsmuligheder for hele familien.

I et typisk feriecenter findes altså ferielejligheder, der danner rammen om familiens ophold på stedet, hvor der tilbydes en bred vifte af aktiviteter. Man kan som regel både booke ophold for en weekend, en uge eller en kortere ferie.

Find feriecentre på nettet

Der findes masser af feriecentre overalt i Danmark, og de har forskellige priser og tilbud, så man bør sammenligne disse, før man beslutter sig. Man kan finde mere inspiration samt et stort udvalg af feriecentre med badeland hos kæden Danland, der har 28 feriecentre fordelt rundt omkring i Danmark. Det kan også være en fordel at besøge attraktioner og forlystelser i nærheden af feriecentret, da man kan få op mod 25 % rabat, hvis man bor på feriecentret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *