Forældre klummen

Derfor skal du tage familien med til de Kanariske Øer

De Kanariske Øer har meget at byde på, og hver enkelt af øerne har hver deres charme. Har du endnu ikke oplevet øerne, har du en masse fantastiske rejseoplevelser til gode. Tag familien og børnene med – der er masser af oplevelser for både børn og voksne. Hvad enten du er til sportsaktiviteter, badeferie eller naturoplevelser, er der masser af komme efter på både Gran Canaria, Tenerife og Fuerteventura.

Aktiv ferie på Fuerteventura

Fantastiske Fuerteventura er et populært rejsemål for vi danskere. Der er alt, hvad hjertet begærer af naturoplevelser, lækker mad og betagende badestrande. Her er noget for hele familien – hvad enten I er til daseferie eller en aktiv ferie.

Danske Playitas er placeret på Fuerteventura, og her er der rig mulighed for at være aktiv under jeres ferie. Der er sportsaktiviteter for både store og små dagen lang, og der er alt fra løbehold og yoga til aerobic og tennisbaner. Er du sportsfreak, kan du med sikkerhed få din lyst stillet med et ophold på det populære sportsresort på den spanske ø.

Danskernes favorit – Gran Canaria

Gran Canaria er et yndet rejsemål for vi danskere. Øen har et behageligt klima året rundt, og selv i vintermånederne er der stor chance for, at du kan komme på solferie og vende solbrun hjem. Der er kun få regnvejrsdage i løbet af et helt år, og du skal være meget uheldig, hvis du render ind i en af dem på din solferie.

Gran Canaria er ikke bare kendt for sit skønne klima, men også for sine betagende strande og flotte natur. I kan med fordel leje en bil, så I kan komme rundt på øen og se de forskellige landskaber, som Gran Canaria har at byde på.

Tenerife – kongen af de Kanariske Øer

Tenerife er den allerstørste af de Kanariske Øer, og dens beliggenhed er lige ud for den afrikanske kyst. Tenerife er en vulkanø, og det er du ikke i tvivl om, når du ankommer til øen. Den 3718 meter høje vulkan med navnet Pico Del Teide præger landskabet, og hvis du er heldig, kan du se den oppe fra luften, når du ankommer med flyveren.

Hvert eneste år lander tusindvis af turister på den spanske ferieø, der byder på masser af feriestemning og en masse smukke sandstrande. Klimaet er subtropisk, og det betyder, at du kan være heldig at komme på solferie her hele året rundt – også i vinterhalvåret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *