Forældre klummen

Nyttigt med en bæresele på ferierejsen

Hvis I skal af sted på en familieferie og medbringe småbørn, så kan en bæresele være yderst praktisk at tage med i bagagen. Du vil nemlig kunne have hænderne frie, mens du bærer på dit barn, der jo sidder godt og sikkert i din bæresele. Derfor bør du tage en bæresele med på turen, uanset om I kører i egen bil, eller om I tager tog, bus eller fly, da man altid kan have brug for den praktiske bæresele på turen, og især når der ikke lige er plads til en klapvogn eller barnevogn.

Hvilke fordele og ulemper er der med en bæresele?

Så længe dine børn er små og ikke kan gå selv, så vejer de kun få kilo, og så kan du nemt bære dem i en bæresele, hvor de sidder bekvemt og sikkert. De kan faktisk sidde både fremadvendt eller bagudvendt i en bæresele, hvilket kan være praktisk i flere sammenhænge. Det helt lille barn, som endnu ikke kan holde sit eget hoved, skal helst sidde med front ind mod dit brystparti, og først senere omkring en alder på 3 måneder må barnet vendes om.

En bæresele kan være en stor hjælp, hvis I er ude at gå tur et sted, hvor det ikke er til at komme frem med en barnevogn eller klapvogn, og det gælder på indkøbsture men også på ferieture. Der er dog både fordele og ulemper ved en bæresele, og der findes også alternativer som for eksempel en slynge. En bæresele er praktisk at tage med overalt, da den fylder lidt i bagagen, og den er nem at tage på i forhold til eksempelvis en slynge med sine snoninger og knuder med videre.

Du kan også selv løfte dit barn op i en bæresele. Visse personer er dog af den overbevisning, at en bæresele er usund for dit barn. De mener, at det er en belastning for barnets rygsøjle, der jo er ret skrøbelig i de første år af deres liv. Faktum er dog, at det i Danmark er lovligt både at bruge en slynge eller en bæresele, hvis blot kravet om minimumsvægt overholdes.

De fleste bæreseler går fra 3,5 kg og op til 10 kg, mens enkelte modeller kan bære op til 12-15 kg. Et barn bør dog højst sidde i en bæresele i en halv time af gangen, og et barn vil ofte føle sig bedre tilpas i det lange løb i en barnevogn eller klapvogn.

Find babyudstyr på nettet

Du kan sagtens gå i børnebutikker og finde masser af praktiske typer udstyr og legetøj til dine børn, men ofte kan du spare både tid og penge, hvis du i stedet for søger på nettet i en webshop. En webshop har nemlig ofte et større sortiment at vælge imellem, og så er prisniveauet generelt billigere på nettet frem for de fysiske butikker, da en webshop jo kun har få driftsudgifter herunder husleje og personale.

Det er også sikkert at handle i en webshop, da du altid har 14 dages fuld returret, hvis en vare ikke lever op til dine forventninger. Kære Børn er en butikskæde med mange butikker overalt i Danmark, og alle deres varer findes på webshoppen. Det er hurtigt og nemt at finde en bæresele hos Kære Børns webshop, så her kan du søge både inspiration og priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *