Forældre klummen

Derfor skal du tage familien med til Palawan på Filippinerne

Med mere end 7.000 fortryllende og paradisiske øer, er Filippinerne et perfekt sted for dig og din familie at holde jeres næste ferie. Særligt øen Palawan byder på fantastiske naturoplevelser, som kan opleves af både store og små.

Hvad kan man lave på Palawan?

1. Oplev Underground River i Puerto Princesa

Hvis I vælger at flyve fra Manila til Puerto Princesa, må I ikke snyde jer selv for at opleve Underground River i Subterranean River National Park. Floden og hulerne, som floden strømmer igennem, er et UNESCO World Heritage Site, og er derfor en storslået oplevelse.

Turen foregår med små både, og da det ikke tager meget mere end 30-45 minutter at sejle igennem hulesystemet, er det også en oplevelse, som børn får en del ud af.

2. Tag på øhop i El Nido

El Nido er den mest populære destination på Palawan med dets azurblå hav og paradisiske øer, som man kun kan besøge ved at tage på øhop.

Der findes fire forskellige øhop-ture, som byder på alt lige fra snorkling og solbadning på kridhvide strande til sejlads i kajak i laguner og udforskning af huler. Øhop er et must ved et besøg i El Nido, og er en oplevelse, som både du og dine børn sent vil glemme – for det er helt fantastisk smukt!

3. Dyk eller snorkel med skibsvrag på Coron

Coron er et paradis for dem, der elsker at dykke og snorkle. I Coron finder du nemlig japanske skibsvrag fra 2. verdenskrig. Vragene har nu ligget så længe i havet, at det vrimler med liv omkring dem. Både snorkling og dykning er derfor rigtig godt ved Coron, og er uden sammenligning med noget andet.

Ligesom i El Nido kan du også komme på øhop i Coron, som også byder på azurblåt hav og overvældende natur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *