Ferier for hele familien,  Spanien

Solrige Spanien med familien

Solrige Spanien med familien er altid en succes. Landet der er kendt for sangria, tapas og tyrefægtning, har det perfekte klima kombineret med de skønneste strande, seværdigheder og ikke mindst, et utal af underholdningsmuligheder for børn og voksne som er med til, at gøre det til den ideelle ferierejse destination for familier. Det kan godt blive dyrt, når man skal rejse med hele familien, så man skal ikke kimse af, at man kan få en rigtig billig flybillet dertil. Priserne på flybilletter til Spanien har efterhånden været billige i flere år og kan fås mange steder, men især Spies har et specielt godt udvalg af flybilletter til gode priser.

Med alt fra strand til storbyferie

Spanien er meget kendt for både strande og storbyer. Ser man på udvalget af strandbyer, der breder sig oppe fra Barcelona og hele vejen ned ad sydkysten til Malaga, så passerer man nogle prominente bynavne så som Valencia, Alicante og Almeria. Men nogle af de mest populære rejsemål for os danskere, er også de baleariske øer Mallorca, Menorca og Ibiza, ligeså vel som de kanariske øer Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Man har selvfølgelig hovedstaden og storbyen Madrid, der byder på masser af museer, monumenter, butikker og ikke mindst et hav af prisvindende og ekstraordinære restauranter. Det eneste byen ikke kan prale med er, at have en strand – men med alt andet byen tilbyder, kan man sagtens ”nøjes” med hotellets pool.

Palma de Mallorca – en af turisternes favoritter

Kigger man efter en billig flybillet og vægter dét rigtig højt, så er især Palma de Mallorca et godt valg. Et utal af familier rejser til Mallorca årligt, og det gør de blandt andet grundet øens fantastiske sandstrande, autentiske restauranter og kulturelle tilbud. Øen byder på alt fra flotte havnebyer som Soller og Valldemosa til storbyen Palma. Øen er specielt kendt for deres fisk og skaldyr, hvor især Ciudad Jardin i Coll d’En Rabassa er et område kendt for deres famøse fisk og skaldyrsrestauranter så som f.eks. Mares (tidligere C’an Jordi), Fernando og Bon Sol. For børnene er der også mange muligheder på Mallorca. Øen har bl.a. et af Europas største vandland, Aqualand, eller det nyere Western Water Park, som kombinerer vandland med et stort dagsprogram fyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Marineland er også en af Mallorcas mest populære attraktioner. Her kan man blandt andet se et fantastisk show med delfiner og søløver, som underholder med akrobatiske numre. Øen er også fyldt med minigolf muligheder i smukke tropiske omgivelser. Sidst men ikke mindst, har de på den flotte mallorcinske herregård, Son Amar, også Europas bedste underholdningsshow i bedste Las Vegas-stil – det er virkelig en oplevelse værd for en hver familie.

Så skal du på familieferie men kan ikke finde ud af hvortil? Så vælg med omhu blandt det bedste udvalg af flybilletter og køb hvert af jeres familiemedlemmer en billet til en af Spaniens mange fantastiske destinationer. Hos Spies kan du også købe hele pakkerejser til Spanien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *