Ferier for hele familien

Planlæg en perfekt familieferie

Det er især populært blandt børnefamilierne at holde sommerferie et sted, hvor der er sjov og spænding for alle og helst med gode badefaciliteter. Da vejret er noget svingende i Danmark, så vælger en del at tage i feriecenter eller på sommerhus ferie indenfor landets grænser, mens hovedparten tager på en charterferie til udlandet.

Ved at booke en charterrejse vil man blive effektivt guidet under hele ferien, således man normalt kan få råd og vejledning fra en dansk guide på stedet, der fører an, således man blot læner sig tilbage og nyder ferien i fulde drag sammen med resten af familien. Hvis man vælger rejseformen all inclusive, så er der endda fuld forplejning under hele rejsen, dvs. dette er omfattet i turen:

  • Flyrejsen tur/retur.
  • Transport mellem lufthavn og hotel.
  • Hotelopholdet.
  • Alle måltider på hotellet incl. snacks, drinks og is.

Sådan finder man en god familieferie

Man får mest valuta for pengene for en familieferie, hvis man bestiller rejsen i god tid i forvejen viser erfaringerne. Man kan da også tage chancen og kigge på rejsebureauernes hjemmeside under afbudsrejser, hvor man både skal kunne rejse med kort varsel men med en meget høj rabat, men desværre er disse rejser ofte begrænsede i antal, således der sjældent er 4-5 pladser til samme destination i samme fly og til samme hotel.

Kun hvis man er meget fleksibel anlagt, så kan man tage chancen og være heldig at finde en billig afbudsrejse, men hvis man planlægger sin familieferie i forvejen, så kan man give alle en rigtig god oplevelse med mange oplevelser og på det rigtige tidspunkt, hvor alle har tid til ferie. På den måde undgår man at risikere problemer med at komme af sted i den rette periode, hvor der måske er højere priser eller måske manglende pladser, og udvalget indskrænkes betydeligt, jo nærmere man nærmer sig sommerferien, så man bør starte allerede i juleferien med at søge efter en god familieferie.

Man bør tjekke hotellets faciliteter, der passer til netop jeres behov, og det gælder både, strand legeplads og øvrige faciliteter. Man kan eventuelt lede efter en god familieferie på Spies.dk, da Spies Rejser gennem en lang årrække har sendt danskere på charterferie i Sydeuropa, hvor der findes masser af gode hoteller med børnevenlige faciliteter.

Faciliteter på et familievenligt hotel

De voksne kan bedst slappe af, når børnene trives på ferien, så man derved kan få mere tid til sig selv og nyde turen i fulde drag. De fleste gode hoteller har dels nogle skønne værelser, god mad i restauranterne og barerne, træningsfaciliteter, spa, wifi overalt, masser af aktiviteter og underholdning for børn herunder swimmingpools og spillelounges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *