Juleferie

Julegave ønsker

Julegave ønsker

Når julen nærmer sig vælter det ind med julegaveønsker fra folk. Men hvordan skal det hele lige arrangeres. Skal børnene med på julegaveindkøb, eller skal man klare det alene?  Jeg har fundet et sted, hvor man kan læse om jul og julegaver, følg linket til IN her.

Julegave ønsker

Nogle julegave ønsker er nemme at opfylde. Det kan være sokker, undertøj eller et gavekort. Der kan man sagtens tage børnene med. Turen kan laves til en nem familietur, hvor børnene stadigvæk er i centrum, i kan hygge, finde et sted hvor der er æbleskiver eller varm kakao. Børnene vil elske det.

Julegave ønsker til bedsteforældrene

Børnene kan enten være med ud at købe gaven til bedsteforældrene eller lave gaven selv. Den oplagte gave for mange børnefamilier er det årlige foto fra institutionen eller skolen. Man kan købe en passende billedramme til eller give det som det er. Husk at købe en billedramme, der passer til dem de har derhjemme ellers stiller du dem i en lidt ærgerlig situation. De vil jo være nød til at hænge billedet op, når det er en gave fra deres børnebørn, men hvis rammen ikke passer kan det være enormt forstyrrende. Nogle af de julegaveønsker vores børn har opfyldt har de selv lavet. De har malet håndklæder, lavet deres egne sæber, billeder og meget mere. Det gælder om at være kreativ. Og børnene elsker at være med.

Her skal børnene holdes hjemme

Til de mere besværlige julegaveønsker, kan du holde børnene hjemme. Det drejer sig om særlige mærkevarer, eller ting som du ikke helt ved hvor man skaffer henne. Det kan være gaver der kræver research eller tager lang tid at finde. Det er synd for børnene at slæbe dem med til alle mulige ting, som ingen interesse har for dem. En lang kø er ikke sjovt for et barn og kan nemt ødelægge julestemningen.

Læs flere artikler om juleferie her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *