Forældre klummen

Cupcakes København

Cupcakes København

Tag dine børn med på tur, nu skal der smages på de bedste Cupcakes. Der er kommet en ny cupcake shop i København. Find den ved at følge linket her. 

Cupcakes København – info om shoppen

Butikken hedder Serenity Cupcakes. Og indehaveren hedder Miriam. Jeg har læst artiklen om butikken i ELLE og da mine børn er vilde med cupcakes kunne jeg sagtens forestille mig at tage børnene under armen og suse afsted til butikken. Den er på adressen: Grønnegade 32 i København.

Pige og tøsetur

Nogle gange river vi tøser en dag ud af kalenderen. Min datter holder fri og jeg tager en fridag. Så mistes lidt indtjening der og hvad så? Vi gør noget sjovt og uventet og min datter elsker det. Vi elsker at tage på tøsetur, smage på kager, prøve kjoler og lege fine damer på en café.

Drenge, drager og løver

Og så er der jo drengende. Der skal helst være action og hvis man kan få nogle cupcakes med dragehoveder eller løvemanker, så er der ingen tvivl om at de bliver udvalgt som dagens favorit. Drenge elsker også at komme ud på tur. Nogle gange deler jeg det op så jeg tager drengene en dag og en anden dag er det tøsetur. Men det er meget forskelligt og afhænger meget af mit eget overskud.

Derfor en cupcake tur

Først og fremmest elsker mine børn cupcakes. Desuden findes et kæmpe udvalg og altid noget de kan lide. Vi har bagt cupcakes rigtig meget herhjemme i perioder, men vi tog alle for meget på og måtte droppe det igen. Nu er det bare engang imellem vi tager en cupcake tur og næste gang kunne jeg godt tænke mig at besøge denne her Serenity shop. Jeg håber de er børnevenlige? Nogen der har været der før eller kender et godt cupcake sted, så smid lige en kommentar ind til os, tak.

Læs flere af vores familieferie artikler her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *