Skolernes ferie,  Sommerferie

Tag på sommerferie i en brugt Audi A6

 

Hvis man gerne vil køre en lang hyggelig tur på sommerferie hvert år til fjerne destinationer som for eksempel Sydeuropa, så bør man anskaffe en stor og driftsikker bil, så man kan have plads til hele familien samt bagagen. Det er ikke sjovt hvis man sidder sammentrykkede som sardiner i en dåse på en tur på flere tusinde km, og især ikke hvis bilen er meget slidt og ofte skal have udskiftet reservedele.

Det kan faktisk være yderst komfortabelt at køre på ferie i egen bil til enten en hotelferie, til sommerhus eller en campingplads, og et godt valg af bil kunne være en brugt Audi A6, da man her dels får komfort, sikkerhed, plads og en stabil bil, der kan køre mange km uden store problemer, såfremt bilen får de regelmæssige eftersyn.

Modellen A6 er noget større end de små Audi modeller, men den koster ikke meget mere, så den er et oplagt valg af bil, der er ideel i hverdagen til familiebil, til at komme på arbejde samt til ferieturene rundt omkring i verden. På Audis hjemmeside kan man nemt finde en brugt Audi A6 med AAP, hvor man får en nyere bil men til en fornuftig pris.

AAP konceptets fordele

Audi har overalt i Europa indført konceptet AAP, der står for Audi Approved Plus, som er Audis blåstempling af brugte biler, der på alle måder kan sammenlignes med helt nye biler. En bilkøber kan derved trygt købe en brugt Audi A6 og samtidigt sove godt om natten, da man i de første mange år ikke vil få nogen udgifter til bilen til hverken reservedele eller arbejdsløn, da Audi garanterer for disse udgifter.

En brugt Audi A6 med AAP er derfor markant billigere end en ny tilsvarende bil, men den er en smule dyrere end en brugt Audi A6 uden AAP, men man får meget for dette ekstra beløb. Audi har gennemtjekket biler med AAP betegnelsen ganske nøje, således bilerne nu er i tiptop stand, således der hverken findes fejl eller mangler nogen steder på bilen, og eventuelle uoriginale dele er udskiftet til originale Audi bildele. Derfor burde bilen reelt være så god som ny, og ofte drejer det sig om biler på max 1-2 år, der kun har kørt få tusinde km.

Man får 2 års fuld garanti på bilen på samme måde som helt nye biler, men derudover får man en serviceaftale med i købet, og den løber i 2 år, eller til bilen har kørt 40.000 km. I denne periode vil man derfor ikke skulle betale for service og reparationer, såfremt der måtte ske noget med bilen. Til allersidst får man endda fri vejhjælp med i handlen, og denne hjælp dækker i hele Europa, så den er ideel på ferieturen, så man ikke strander et øde sted uden at kunne få hjælp til at komme videre.

Fordele med en Audi A6

En Audi A6 er både rummelig og luksuriøs, og den fremtræder med et elegant og stilrent design. Den fås både i en traditionel sedan-udgave, som stationcar eller i en mere sportslig udgave med firehjulstræk. Bilen er dermed anvendelig til mange forskellige formål såsom praktisk familiebil eller en præsentabel og komfortabel firmabil. Kabinen i bilen er ergonomisk og lydsvag, så alle i bilen kan nyde en rolig og behagelig kørsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *