Destination

Derfor elsker vi Mallorca

 

Et Mekka for turister

Der er flere grunde til, at Mallorca er et foretrukket rejsemål for mange danskere. Hvert år drager solhungrende danskere mod denne ferieø for at opleve strandene, naturen, maden, shoppingen, kulturen og meget mere. Der er et stort udvalg af charterrejser, pakkerejser og afbudsrejser til denne populære ferie-destination. Læs mere om, hvorfor danskerne elsker netop dette rejsemål her.

Fantastiske strande

Strandene på Mallorca er smukke, hvide med finkornet og rent sand. Vandet er klart, blåt og varmt helt frem til oktober. Dette er helt sikkert hovedattraktionen for de millioner af turister, der hvert år kommer for at besøge Mallorca. De fleste turister holder sig til strandene, som findes ved de kendte turistbyer, Alcudia, Cala D’or og Palma. Her ligger folk tæt i massevis af liggestole. Hvis du tager lidt væk fra byerne, kan du dog finde næsten uberørte strande. Her kan du blandt andet tage til Cala Ratjada, som befinder sig i det nordøstlige hjørne.

Perfekt klima

Øen har et utroligt behageligt subtropisk middelhavsklima. Om vinteren kan man forvente 14 grader, mens man i august og september kan finde temperaturer op til 30 grader. Dette skønne klima gør, at øen året rundt er attraktiv og får mange besøgende.

En gastronomisk perle

Med hele syv michelin-restauranter tiltrækker Mallorca madelskende turister fra hele verden. Et udbredt koncept på øen er “slow-food”, hvor maden tilberedes på lave temperaturer, hvilket står i kontrast til den stærke varme maden tilberedes på, når man kommer til fastlandet. Paella og tapas er nogle nationale favoritter, som med fordel kan nydes på nogle af de mange, fantastiske restauranter på Mallorca.

Cyklisternes paradis

Cyklister fra hele verden rejser til Mallorca for at træne og køre på de mange smukke, mallorcanske landeveje. Det varierede landskab og de lange strækninger mellem byerne gør Mallorca et oplagt og billedskønt sted for cyklister.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *