Aktiviteter på ferien

En aktiv familieferie med denne guide

Annonce

Hvis dig og familien skal på ferie, måske sommerhustur eller lignende, er det noget, i virkelig kan glæde jer til. Det er jo altid enormt hyggeligt at bruge lidt tid med familien, mens man samtidig også får lidt fri fra arbejde. Hvis du går meget op i at være aktiv i din hverdag, er sommerhusturen jo ikke nogen undtagelse.

Medbring eventuelt lidt træningsudstyr

Familieferien skal primært handle om, at i bare skal hygge jer og have det sjovt sammen. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få muligheden for at få en smule motion, mens i er afsted. Børnene går uden tvivl i seng, før i gør – det kan derfor være på dette tidspunkt, at du skal træne lidt. Du kan jo overveje at medbringe lidt træningsudstyr hjemme.

Det kunne for eksempel være noget som Håndvægte, en træningsmåtte og lignende udstyr, som du vil kunne træne med. På den måde vil du ikke kun kunne hygge dig helt vildt med familien i ferien, men også stadig holde din træning ved lige, mens i er afsted.

Gå lange ture

Når man er afsted på ferie med familien, er der faktisk god mulighed for at få lidt motion. Det er nemlig ofte et flot sted, man besøger, og det vil helt sikkert være super hyggeligt at gå nogle gode, lange ture sammen. Hvis i har lejet et sommerhus ved vandet, er det jo også rigtigt dejligt med en god gåtur på stranden.

Tag derfor fat i familien hvis i er afsted på ferie, og spørg dem, om i ikke skal gå en god tur. Det vil helt sikkert være noget, som alle vil have glæde af, og som ville gøre ferien endnu bedre. På den måde kan du altså få inddraget motion lidt, når i skal afsted på en hyggelig familieferie sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *