Forældre klummen,  Udstyr til ferien

Tag elbilen på ferie

Dette indhold er sponsoreret

Nogle synes, at det er lækkert at tage bilen på ferie. Måske er du en af de personer. Måske gør du det fordi det er bedre for miljøet. For at bilferien er ideel for miljøet, skulle den meget gerne foregå i en elbil. Mange kan dog genkende problematikken med, at elbilen højst sandsynligt løber tør for strøm inden man er nået destinationen. Benzinbilen virker derfor meget smartere, hvis man har planer om at tage på bilferie. Det er dog bare et spørgsmål om planlægning og underholdning, hvis man skal tage elbilen. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre. Her er lidt inspiration til hvordan.

Elbil til både børn og voksne

En elbil skal oplades, og det er ikke noget nær så hurtig en fornøjelse, som når benzinbilen skal tankes. Det er ingen hemmelighed. Denne opladningstid kan dog udnyttes. Også selvom, der er børn med på ferien. Suppler tiden i bruger i den store elbil, med tid i kan bruge i en El bil til børn. Med sådan en kan barnet køre rundt på fortovet på restepladsen, og lære lidt om trafikken imens. Det underholder barnet, samt indbyder til aktivering af de voksne.

Sådan udnytter du opladningstiden

Noget andet man kan gøre for at udnytte tiden på restepladsen eller øvrige ladningssteder, er at slå det sammen med sine måltider. Ligger der en restaurant eller et supermarked i nærheden, er det ideelt at spise her. Restauranter på restepladser serverer ikke altid delikate, kulinariske oplevelser. De serverer i stedet børnevenligt mad, der dræber sulten. I supermarkedet kan man få massere af mad, der ikke kræver tilberedning. Man kan f.eks. sammensætte sin egen lille tapas med forskelligt kød, oste og pesto. De fleste tager alligevel en pause for at spise, eller sågar overnatte, på turen til destinationen. Denne tid er derfor ideel at udnytte til ladning af bilen, fordi man ikke føler, at tiden spildes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *