Aktiviteter på ferien

Hvorfor tage et spil kort med på familieferien?

Skal I snart på familieferie? Så er det altid en oplevelse, der er dejlig for hele familien. Man kan dog af og til opleve, at der vil være perioder, hvor der ikke er så meget at lave. Det kan måske være, at man har en lang flyvetur foran sig eller lignende.

Hvis man skal til Thailand, Australien eller måske Kina, så kan flyveturen føles næsten uendelig. Derfor skal I være forberedt på have nogle sjove spil med eller lignende, som man kan spille,, når ventetiden kan føles lang.

Et spil kort er også godt at have med i bagagen, for så er man altid klar til at fordrive tiden med nogle hyggelige kortspil eller kabaler.

Det bringer jer tættere sammen

At spille kort sammen gør, at man kommer tættere på hinanden. Nu om dage så sker rigtig meget over internettet og med et spil kort, så får man noget af den nærhed tilbage, som vi havde før i tiden, og som man godt kan savne i dag.

Spil en kabale

Med et spil kort kan man spille en kabale. Der er rigtig mange forskellige kabaler at begynde på. Det kan være, at man er til de lidt mere kreative af slagsen, og så vil man kunne finde god glæde af at spille en som den klassiske pyramide kabale, hvor kortene bliver rigtig fint lagt op som en flot pyramide. Kun ved at løse kabalen vil selve pyramiden også gå op.

Det kan dog være, at du er til det mere klassiske og traditionelle, og så er det i stedet en Napoleon kabale, du skal have fat i. En napoleon kabale kan forklares til alle og selv de helt små børn kan her være med til at lave den.

Uendelige muligheder

Med et spil kort åbnes der et hav af muligheder med sjove spil og kabale,r der kan spilles på familieferien. Herunder er blot et par eksempler:

  • Krig
  • 500
  • Kanasta
  • Fisk

… Og mange mange flere. Dette er kun en brøkdel af alle dem, der findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *