Aktiviteter på ferien

Familieferie: tag børnene med ud at fiske i ferien

Familieferie er lig kvalitetstid med familien, og hvilken bedre måde er der at gøre det på end at pakke fiskenet og fiskestænger ned og tage af sted til den nærmeste put and take sø for at fange fisk?

Kvalitetstid i ferien behøver ikke være ture i Tivoli eller Legoland, men kan sagtens være en tur til nærmeste fiskesø, hvor alt ånder fred og ro og i virkelig kan komme hinanden ved. Her i indlægget får du de bedste tips til, hvordan det bliver en succes for hele familien.

1. Medbring børnevenligt fiskeudstyr

For at det skal blive en succesfuld oplevelse for jer alle sammen, er det vigtigt, at I vælger noget fiskeudstyr, som børnene kan håndtere. Her er et fiskenet et godt eksempel, mens det også er nemmest at få ørrederne til at bide på, hvis I bruger Powerbait på krogen – og kommer der hurtigt fisk på krogen, stiger børnenes engagement og koncentration.

2. Fisk i en børnesø

Noget helt essentielt for at turen bliver en succes er, at I vælger at fiske i en put and take børnesø. Det er ikke helt ligemeget, da der i børnesøerne er større chance for at fange fisk, hvilket er en vigtig og væsentlig del af oplevelsen for børnene.

Et andet plus er, at der som regel er lavet legepladser i nærheden af børnesøer, som børnene kan bruge, hvis koncentrationen glipper undervejs.

3. Lad børnene hjælpe til

For at give dine børn den bedst mulige oplevelse er det vigtigt, at du lader dem hjælpe til og deltage fuldt ud. Lad dem selv klargøre fiskenet, fiskestængerne og hvad I eller har med i det omfang, de kan det.

Er I så heldige at få bid kan du lade børne hjælpe til med at hive fisken ind og lade den lande i jeres fiskenet, når I har hevet den ind til land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *