Ferie i Danmark

Det traditionsrige Tivoli i København

Mange fra hele Danmark besøger hvert år København af forskellige årsager. Når man ankommer med toget til Københavns centrum ved hovedbanegården, så kan man nemt spadsere over til den ældgamle og traditionsrige forlystelsespark Tivoli, hvor man kan have en fornøjelig dag med mange aktiviteter. Det er også et sted, som er godt at besøge for børnefamilier på grund af de mange faciliteter. Men også mange forretningsmøder bliver afholdt i Tivoli, så der er noget for enhver smag.

Tivoli er en af verdens ældste forlystelsesparker og fra 1843. Tivoli har oplevelser både for store og små, så selv om du ikke har lyst til at boltre dig i karrusellerne, så kan du gå rundt i de små gader, hvor lyset fra de små lygter er med til at skabe en magisk stemning. De forskellige scener i Tivoli byder på både koncerter, musicals og andre oplevelser, så tjek evt. programmet inden du besøger Tivoli for at se, om der er noget der appellerer til dig. Tivolis mange restauranter og cafeer byder også på alt fra hotdogs til Michelin hædret gourmetmad. Flere hjemmesider beskriver denne populære forlystelsespark, men den bedste er faktisk norsk.

Der er dog  også nogle gode på dansk som den her.

Tivoli har også sin egen hjemmeside:www.tivoli.dk/

Tivoli er Københavns største attraktion – og publikum strømmer til i stride strømme.

Forlystelser i Tivoli

Det fine med Tivoli er, at alle familiemedlemmer kan finde forlystelser på deres eget niveau. Man kan nemt få adrenalinen til at stige og der er forlystelser til alle aldersgrupper.

Underholdning i Tivoli

Mens de fleste mennesker er klar over, at nerverne kan testes i skræmmende forlystelser, ikke alle er klar over, at Tivoli samler førende kunstnere i forskellige genrer til koncerter og anden underholdning.

Spis i Tivoli

Det kan lyde som en kliché, men spisesteder i Tivoli byder virkelig  på noget for enhver smag. Niveauet spænder fra røde pølser på hjørnet hele vejen op til restauranter tildelt stjerner i Guide Michelin. I øjeblikket er der ikke mindre end 48 steder at spise i Tivoli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *