Ferier for hele familien

Hold din ferie i Djurs sommerland

Tag en hyggelig tur i Djurs sommerland

Djurs sommerland er den helt perkte park for hele familien, der er forlystelser til hele alle i hele familien. Du kan allerede gå ind og book din helt egen tur inde på deres hjemmeside. Der er masser af muligheder, så I kan nemt vælge det der lige passer til jeres familieferie. Du kan bestille med overnatning, hvor du kan vælge mellem camping, hotel, feriecenter eller vandrerhjem samt 1-dags-billetter, 2-dages-billetter eller Sæsonkort til Djurs Sommerland. Det er en dejlig stor lækker park hvor du også har mulighed for at selv medbringe kød til grillen, for der står flere grille rundt omkring i parken. Men der er selvfølgelig også stor mulighed for at købe massere mad til hele dagen i parken. Husk også badetøj, der er et skønt vandland hvor der er nogle vandrutschebane og andet sjovt. Så man kan få alletiders dag i DJURS SOMMERLAND!

Forlystelserne

Der er jo mange sjove forlystelser rundt i parken, men der er jo begrænsninger med højden på mange af dem, som man lige kan tjekke inde på deres hjemmeside. På den fleste forlystelser kan man få lov at prøve dem hvis man er med en voksen, men det er også muligt at se på hjemmesiden hvilke forlystelser der kræver det forskellige.

JUVELEN
DET ER DANMARKS LÆNGSTE RUTSCHEBANE – så den skal DU da prøve!

Spænd sikkerhedsselen, for nu bliver det for vildt. Jagten på Azteker-kongens juvel kører  fuld fart gennem seje sving og smalle kløfter i den mexicanske jungle. Mærk suset, når I bliver skudt af sted. Men hvis I tror, at det er det vildeste, så tager I fejl: En mavekildende overraskelse venter dig forude. Så hvis du er til farterne, så spring på denne rutschebane.
Du kan tjekke alle forlystelserne ud på hjemmesiden www.djurssommerland.dk – der er forlystelser til alle. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *