Ferie i Italien

Italien er perfekt for børn

Italien som feriedestination for børnefamilier

Børn elsker Italien. De elsker maden, pizza, pasta, de venlige mennesker og strandene. Der findes mange familievenlige steder og man slipper for drukferie, hvor man bliver væltet om kuld af fulde europæere. Jeg har kigget nærmere på hvad Italien især kan tilbyde til børnefamilierne. For ovenstående kan man nok finde i forskellige variationer i forskellige lande. Så hvad er det, der gør Italien så enestående fra andre lande? Det kommer jeg nærmere ind på her.

Maden

Det er ikke nogen hemmelighed at børns lykke nås med kærlighed, god mad, oplevelser og gaver. Derfor er Italien det perfekte feriemål med børn. Maden er ofte en kombination af pizza, pasta, italiensk og frugt. Italiensk mad er enkel og smagsfuld, det elsker børn. Enkelhed og smag.

Oplevelser

Børn hader at kede sig. De kan godt finde på noget at lave, men det er så meget nemmere, når der er noget at foretage sig. Det kan man i Italien. Der er enestående oplevelser som: Middelalderborge, natur, strand og slotte. Det er oplagt for børn, fordi børn elsker eventyr og samle oplevelser. De kan få lov til at rode rundt i naturen og finde blade, sten og andre sjove ting. På stranden kan de muntre sig med sandslotte og muslingeindsamling. Der er timevis af underholdning for både børn og voksne.

Villa eller lejlighed

Det er oplagt at leje sig ind i en villa eller lejlighed. Det giver en masse frihed og man skal ikke passe spisetider, som på et hotel. Man kan købe billigt ind og lave maden selv, når man kommer hjem fra sine ture. Eller man kan spise ude på en af de mange lækre restauranter. Mange villaer har også en pool, den kan være til stor glæde for børnene, samtidig kan det være en god måde at få kontakt til nogle af de andre gæster. Det er ikke unormalt, at der også bor en anden familie i villaen med deres børn. Italien er derfor perfekt for børn, der er det hele – god mad og masser af oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *