Destination

Rejse til Algarve med børn

Algarves forlængende kyst modtager stor eksponering for sine betagende klipper, gyldne strande, skulpterede bugter og sandøer. Men ‘sol, surf og sand’ er langt fra slutningen af Algarve-historien. Der er ingen mangel på andre attraktioner – aktiviteter, strandbarer (og diskoteker), slotte (både sand og ægte), dykning, underholdning, sjov og meget mere, er nemlig at finde langs Algarvekysten.

Det fortryllende indre Algarve kan prale af sine smukke slotsbyer og historiske landsbyer, korktræer og blomsterbelagte bjergskråninger, fugleliv og den vidunderlige Via Algarviana vandresti, der krydser dens bredde.

Rejs til Algarve med børn

Algarve er et sjovt, børnefokuseret område med masser af attraktioner, familievenlige strande og kulturelle aktiviteter. Prøv spændende vandlande såsom Slide & Splash og Krazy World, den store zoo i Lagos og det spændende slot ved Silves. Der er også nogle gode museer. I São Brás de Alportel er der et simpelt korkmuseum, og i Portimão genopretter den vidunderlige Museu de Portimão en tidligere fisker konservesfabrik.

Albufeira er særligt børnevenlig med en overflod af agenturer i området, der sælger en række ture, fra ridning til cruise på piratskibe. De fleste bådture sejler fra lystbådehavnen. Andre børneorienterede aktiviteter omfatter følgende:

  • Albufeira Ridecenter på vejen til Vilamoura. Byder på en til tre timers hestevogn for alle aldre og evner.
  • Aqualand for børn og voksne i alle aldre.
  • Aquashow i Quarteira, 10 km øst for Albufeira, med papegøjer, reptiler og en swimming pools.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *