Spanien

Storbyferie i Barcelona for hele familien

Hvis du vil holde en anderledes familieferie end en charterferie sydpå, er en storbyferie til solrige og charmerende Barcelona en god måde at få ny kultur og oplevelser med hjem i bagagen.

Storbyen har masser at byde på for hele familien, hvad enten det gælder forlystelser, afslapning, shopping eller kultur. Her får du inspiration til, hvad en storbyferie til Barcelona kan indeholde.

Oplev kulturen fra cykelryg

Det kan være en god idé at leje en cykel med børnesæder og opleve den spanske kultur i den catalonske hovedstad fra cykelryg. Cykl til den gamle bydel El Born og mærk historien i jeres eget tempo. Med en lejet cykel kan I nemlig selv bestemme, hvornår I hopper af og på cyklen, hvornår det er tid til pauser med leg på de mange legepladser eller is på de hyggelige caféer og isbutikker.

Safari i storbyen

Safari er måske så meget sagt. Men i hvert fald er der rig mulighed for at komme helt tæt på et rigt dyreliv inde midt i Barcelona. Byens zoo er både frodig og smuk. Og for børnene kan det være en stor oplevelse at få lov til at fodre de sjove og skøre dyr. Køb en sandwich og hold picnic på de store græsarealer mellem dyrebesøgene.

Højt op under skyen med udsigt over byen

I Barcelona kan I svæve over byen i en stor svævebane. Langt over byens pulserende liv får I den bedste udsigt, som både børn og voksne vil være fascinerede af. Det føles næsten som en stor forlystelse inde midt i byen.   

Afslapning og sand under tæerne

Barcelona har det hele inden for rækkevidde. For når I har været på farten og suget kulturelle oplevelser til jer, kan I tage en tur på stranden – inde i byen. Ikke langt fra Ramblaen, der er hovedstrøget i byen, ligger en skøn sandstrand med mulighed for at bade, grave og bygge sandslotte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *