Ferie i Danmark

Sådan finder I et familievenligt hotel i København

Som forældre kan det være skønt at tage på storbyferie med sine børn. Ikke meget er mere oplagt end Danmarks hovedstad, København, hvis I ikke selv er fra egnen. Men med mindre børn kan det være svært at finde ud af, hvordan I finder det ideelle hotel. Vi kommer her med tre gode råd til, hvordan I kan finde et passende hotel, hvor I kan føle jer hjemme som en familie.

Hvor meget skal I opholde jer på hotellet?

For at finde det rette familiehotel i København er det værd at stille sig selv spørgsmålet, “hvor meget skal vi opholde os på hotellet”? Hvis I blot skal sove der, er det ikke sikkert, at I har brug for så mange krav til størrelse og faciliteter. Men hvis I også ønsker at slappe lidt af inden for hotellets rammer, kan det være, at der skal være en swimmingpool til børnene, eller at I ønsker gode køkkenfaciliteter, så I kan lave mad sammen. Mange hoteller tilbyder også morgenmad, og her er det værd at tage højde for, om der er noget, der falder i børnenes smag. Oftest er det en buffet, hvor der findes noget for enhver. Det kan vise sig som en meget god løsning.

Beliggenheden spiller ind

Som børnefamilie kan det være, at I gerne vil gå en tur med jeres børn eller måske har en barnevogn med. Her spiller hotellets beliggenhed ind. Hvis det er placeret meget centralt i København, kan det være besværligt og føles usikkert for jer at gå rundt med mindre børn i trafikken. Et hotel lidt uden for byen i mere rolige omgivelser kan her være at foretrække. Valget er selvfølgelig jeres.

Prisen er alfa og omega

Som med alt andet spiller prisen også ind. Hvis I bruger mange penge på et godt hotel med en god beliggenhed, er der måske ikke råd til at spise ude eller at tage i Tivoli. Omvendt vil et billigt hotel frigøre nogle penge, som kan bruges anderledes. Gør derfor op med jer selv, hvordan I prioriterer at bruge pengene.

Vi ønsker jer en rigtig god ferie i det københavnske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *