Spanien

Red ferieøkonomien med afbudsrejser til Mallorca

Det er blevet en indgroet del af vores kultur, at vi mindst én gang om året skal rejse en tur til udlandet og opleve noget nyt. Vi har brug for afslapning fra den stressede hverdag, så mange vælger at rejse med hele familien til et luksushotel i udlandet, hvor man i ro og mag kan nyde tilværelsen i fulde drag. Man sparer op til rejsen hele året, men det kan alligevel løbe op i mere end 10.000 kr. i alt, hvis en større familie skal holde ferie i 8 dage eller mere. Nu er det altså muligt at få stor rabat på ferierejsen, idet man kan blive skrevet op til afbudsrejser til Mallorca. Det er gratis at blive skrevet op til en afbudsrejse Mallorca, så udover at være parat til at rejse med kort varsel på 1-2 dage, så kan man ofte få hele turen til under halv pris. Disse sparede penge er helt skattefrie, så derved kan man bruge dem til andre nyttige gøremål. Man kan tage på en ekstra ferietur hvert år eller anvende pengene til at forkæle familien på andre måder. Kort sagt kan man med en fleksibel feriedato spare mange tusinde kr. årligt.

Hvor kan man finde afbudsrejser til Mallorca?

I dag køber de fleste flybilletter online, da faktisk alle rejsebureauer har en hjemmeside, hvor kunderne hjemmefra kan danne sig et overblik over mulighederne og priserne til de forskellige turistdestinationer. Når man har besluttet sig for en given rejse, så kan man faktisk online bestille billetterne med det samme og få udskrevet en kvittering. Dette er både nemt, billigt og hurtigt at få ordnet det hele på én gang. Der findes en del konkurrence mellem rejsebureauerne, men alligevel ligger priserne nogenlunde i samme prisleje til de enkelte steder. Derfor er der mange penge at spare ved at finde for eksempel en afbudsrejse Mallorca, idet Mallorca i mange år har været én af danskernes mest foretrukne rejsedestinationer. Tjek eventuelt rejsebureauet Sunweb for afbudsrejser til Mallorca. Flere andre rejsebureauer har også muligheder for at finde afbudsrejser til lav pris, og rejsen er nøjagtig den samme som rejsen til fuld pris.

Hvorfor er vi vilde med Mallorca?

Danskerne fik for alvor øjnene op for den spanske ferieø Mallorca i 1960´erne, da charterrejserne virkelig fik sit gennembrud takket være heftig markedsføring fra især Spies samt Tjæreborg Rejser. Disse rejseselskaber har sikkert undersøgt området og fundet frem til de bedste feriedestinationer. Man har søgt efter steder, som dels kan tilbyde sol og sommer i det meste af året, dejlige badestrande, palmer samt luksushoteller. Samtidigt måtte der gerne være en masse aktiviteter til både børnene og de voksne, og det gjorde heller ikke noget, hvis der var en fabelagtig natur samt nogle seværdigheder og shopping muligheder på stedet. Derved kan alle få udbytte afrejsen uanset alder og interesser. Udvalget af ferieaktiviteter bør være afvekslende men i et attraktivt klima. Alt dette kan Mallorca byde på, og derfor vender turisterne altid tilbage til denne populære ferieø, hvor man som i resten af Spanien kan opleve den spanske kultur og nyde den lækre spanske mad med paella og tapas.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *