Aktiviteter på ferien

Udnyt ventetiden med film online

Uanset om man tager på en ferietur med familien i sommerhus, på charterferie, campingferie, skiferie og lignende ferieophold, så kan der jo være perioder på turen, hvor man gerne lige vil slappe af over en god film, og det behøves ikke være et større problem, da der jo findes masser af film online på nettet, som man kan se enten gratis eller til lav pris.

Film kan jo ses enten alene, hvis man ser filmen på sin mobil under køreturen, men man kan også gemme film på sin tablet, computer, PlayStation eller smart TV, således man kan have gavn af downloadede film, hvis man er uden WIFI og internet, og så det også er nemmere at se sammen på en stor skærm.

Så nemt kan man se film online

Bare for få år siden var filmmarkedet ganske anderledes, da man her måtte bruge mindre formuer på at anskaffe sig en unik videosamling på VHS, DVD eller BluRay, mens man i dag er ved at gå væk fra disse medier, da man i fremtiden vil kunne streame alt fra nettet. Allerede nu tilbyder mange TV stationer som DR1, TV2 og TV3 online streaming af ders TV udsendelser med serier og film, således man via internettet kan se udsendelserne, når man har tid og lyst til det.

Dette er både fleksibelt og yderst praktisk, samt man jo sparer lagerplads, da man ved streaming kun henter en lille bid af filmen hver sekund, således man ser en film glidende uden afbrydelser og hak, såfremt man har en stabil internet forbindelse. Man bør kun foretage streaming fra sin mobil, såfremt man er forbundet med WIFI, da det kan koste dyrt i telefonabonnement, hvis man bruger mere end standard limit.

Danske film og serier

Man opdager hurtigt på nettet, at udvalget af film og serier primært er udenlandske og uden danske undertekster, da det danske marked er ret lille på verdensplan, men faktisk kan man alligevel finde gode danske hjemmesider, hvor man kan købe, leje eller streame nye danske film og serier.

Et udmærket tilbud er de danske biblioteker, der har et rimeligt udvalg af især ældre danske film, mens Blockbuster er førende på området for nye danske film og serier, da de har et stort udvalg med priser ned til 1 kr. i lejepris. Det er derfor oplagt at se film online på Blockbusters hjemmeside, hvis man gerne vil se de nyeste og mest populære film herunder danske film og serier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *