Aktiviteter på ferien

Masser af aktiviteter for familien i feriecenter

I den lange sommerferie vælger mange familier jo at komme hjemmefra for at opleve noget sammen og bare komme væk fra hverdagens stress og jag. Både børnene og de voksne har behov for at få opladet batterierne efter en lang periode uden ferier, og man kan så enten tage på ferie sammen i Danmark eller i udlandet.

Der er mange muligheder at vælge imellem, da man jo både kan vælge en charterferie ned til sydens sol med palmer og strand, men man kan jo også tage på en hyggelig sommerhusferie enten her i landet eller i nærheden. Et af de største problemer er ofte at undgå, at børnene kommer til at plage og keder sig på en ferie, hvor der ikke er mange tilbud til dem eller andre at lege med.

En udmærket løsning kan være at tage hele familien med på et feriecenter, da der her er masser af aktiviteter og afslapningsmuligheder i komfortable omgivelser.

Fordele med ferie i et feriecenter

Hvis man blot vil holde sig for sig selv og nyde en rolig ferie isoleret fra andre, så bør man nok blot leje et sommerhus og blive der i ferien, men de fleste vil nok gerne more sig og lege med andre, og så er det en glimrende idé at leje sig ind i et feriecenter. Man finder nemt et feriecenter hos Danland, der er den største udbyder med hele 28 feriecentre fordelt rundt omkring i hele landet.

Et feriecenter bør være i en høj standard med komfort og masser af aktiviteter for hele familien, og det bør også have en strategisk god beliggenhed tæt på grønne skovområder og strand. Så kan man nemlig tage på ture i naturen sammen, så man opleve forskellige ting hver dag på ferien, og man kan også tage sin bil og køre ud til lokale seværdigheder.

Man får en luksuriøs ferielejlighed i det valgte feriecenter, således alt er nemt og bekvemt indenfor rækkevidde, så hele familien kan nyde stedets mange faciliteter såsom:

  • Swimmingpool.
  • Bordtennis.
  • Billard.
  • Minigolf.
  • Wellness, spa og kurbade.

På 9 af disse feriecentre er der desuden tilknyttet et badeland, hvor man kan bade året rundt i et herlig subtropisk klima med masser af vandrutsjebaner, hvor man også har chancen for at lege med andre og knytte varige venskaber. En ekstra fordel ved ophold i et feriecenter hos Danland er, at man samtidigt får rabat på hele 44 populære ferieattraktioner i nærheden.

Prisen på et ferieophold

Det er ofte noget billigere at købe et komplet ferieophold i et feriecenter frem for at leje sommerhus og så betale hver dag for denne slags aktiviteter, og priserne ligger tit på under 2.000 kr. for 3 dages ophold i et feriecenter hos Danland, men priserne varierer efter årstiden og hvornår i ugen. Men generelt er det både en billig ferie men med masser af muligheder for sjov og oplevelser sammen med andre mennesker og i meget lækre omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *