Forældre klummen

Sidste skoledag kostume

Sidste skoledag kostume

Sidste skoledag kostume kan godt være ret svært at finde. Læs videre her og få hjælp til at vælge det rigtige sidste skoledag kostume. Jeg er ikke selv en haj til sidste skoledag kostumer, derfor har jeg fundet hjælp på Vi Unge. Du kan se artiklen her. 

Jeg har skrevet lidt om mine tanker omkring sidste skoledag, artiklen er henvendt både til forældre og unge:

Man må godt skille sig ud

Sidste skoledag er fyldt med aktiviteter. Det er en af de dage, hvor det er okay at skille sig ud. Jeg så helt vanvittig ud på min sidste skoledag og det var faktisk okay. Men hvad er det rigtige at gøre? Tænk over Fx kostumevalg, makeup, vær dig selv og hav det sjovt.

Forældre rolle

Lad nu være med at gå ud og købe kostumet. Dit barn er ikke længere et barn og du kan lige så godt vende dig til det. Sidste skoledag er en mærkedag. Det er en helt særlig dag for de unge. Sørg for at være der for dit barn og sid gerne klar ved telefonen- for du kan sikkert ikke lade være at tænke over om du skal hente et sted efter festen og den sidste skoledag. Sidste skoledag kan godt gå vildt for sig. Men det er okay denne dag. Dog kan man stille sig kritisk over alkoholforbruget på disse dage, men du får nok ikke meget ud af moralsnakken nu.

Kostume købes

Karnevalsshoppen har rigtig mange sjove kostumer, desuden kan du selv lave dit eget kostume. Hvad med at klæde dig ud som Find Holger eller Find Holgers søster. Så er man en rigtig nørd! Du kan også klæde dig ud i et rigtig 80´kostume eller møde op i dit eget hjemmedesign. Det vigtigste er at have det sjovt!

Mobning og blive holdt udenfor

Der vil være nogle, der er nervøse for at blive gjort til grin hvis de møder op i et underligt kostume. Man kan eventuelt forebygge dette, ved at aftale at være nogle stykker om at klæde sig ud og følges sammen hen til festen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *