Udstyr til ferien

Bluetooth højtaler til campingferien

Familieferie og camping er altid en god cocktail. Sol, sommer og hygge er indbegrebet af camping, og man kan ikke undvære det, når man først har prøvet det. Men, sommetider er man uheldig ikke at have ordentlig dækning i forhold til streaming af musik – hvilket også er en stor del af campingferie. Især hvis man har større børn med. En bluetooth højtaler er derfor svaret på at undgå brok og kedsomhed hos dine børn. Mange har efterhånden enten en iPhone, iPad, Android-telefon eller mp3-afspiller, hvorfor man kan bruge sådan en højtaler. Det er en god investering, da man ikke altid kan være sikker på at kunne streame musik ved brug af 3G og lignende.

Trådløs lyd med bluetooth højttaler

Med en bluetooth højttaler er dine børns kvaler blevet hørt. For en stor fordel ved dem er, at man ikke behøver noget trådløst netværk. Derved slipper du også for en masse ledninger, hvis du vel og mærke har et bærbart apparat. En højttaler med bluetooth kan tilslutte sig stor set en hvilken som helst trådløs musikkilde – det er derfor lige meget, om du tilslutter den til en bærbar computer, tablet eller mobiltelefon. Endnu en fordel er, at de fleste bluetooth-højttalere kan holde styr på en bred vifte af musik-apps. Det betyder, at du ikke behøver parre dem med hinanden, hver gang du vil spille noget musik. Du kan finde bluetooth højtalere til gode priser her.

Alt i alt er det derfor kun en fordel at anskaffe sig en bluetooth højttaler eller flere. Både du og børnene vil få stor glæde af dem – uanset om de skal bruges til en campingferie, en tur i parken eller blot til hygge derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *