Ferier for hele familien

Disneyland for hele familien i Paris

shutterstock_546301099

Hvad bliver mere familieferie end en tur til Disneyland? I Disneyland Paris kan hele familien nyde end anderledes ferie midt i den opsigtsvækkende Disney-atmosfære, hvor man finder parker, forlystelser og hoteller.

Det er måske en lidt atypisk måde at holde ferie på, men det er uden tvivl en ferie i børnehøjde, der vil skabe en masse gode minder for både børn og voksne, og dermed være med til at styrke familiesammenholdet.

Du kan booke din familieferie til Disneyland Paris igennem Spies, der har flere gode tilbud.

All inclusive i Disneyland

Når du bestiller din rejse til Disneyland Paris igennem Spies, kan du også vælge at rejse med all inclusive, hvilket betyder at mad og drikke er inkluderet i rejsens samlede pris. Det er dels en rigtig nem måde at rejse på, når man rejser med børn, men det er også en god måde at få et overblik over rejsens samlede budget.

Morgenmaden serveres i hotellets restaurant som man kan nyde blandt de kendte Disney figurer. Frokosten kan man derimod indtage i forlystelsesparkerne eller i en række udvalgte restauranter, hvilket er meget hensigtsmæssigt, da man dermed kan finde et spisested i nærheden af der, hvor man befinder sig, når sulten melder sig.

Disney hotellerne

Spies har indkvarteringer på flere af Disney hotellerne, herunder Newport Bay Club i en New England-stil eller Disney’s Hotel Cheyenne med cowboy tema. De forskellige temaer taget i betragtning gør også opholdet endnu sjovere for børnene, der hele tiden kan indtage spændende oplevelser og betragte Disney figurerne.

Du kan også vælge at bo i bungalows på Disney’s Davy Crockett Ranch hotel, der er præget af en vildmarksstemning. Her kan man bl.a. svømme i deres indendørs pool og få en ridetur på en pony. Hotellet ligger imidlertid lidt længere væk fra forlystelsesparkerne, hvorfor det kan være en fordel at leje en bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *