Ferier for hele familien

God og billig ferie med afbudsrejser all inclusive

Det er meget forskelligt, hvordan familierne planlægger deres ferier, da vi alle lever i en fortravlet hverdag, hvor det kan være svært at få skemaerne til at passe sammen. Men, i sommerperioden har de fleste flere uger fri fra skole og job, så der kan det ofte lade sig gøre at holde ferie sammen.

Her vælger mange familier simpelthen at rejse på familieferie sammen og gerne i sommerhus eller på en charterferie ned til sydens sol og palmer langs stranden.

Her kommer en lille guide til at spare tusinder af kroner på at vælge afbudsrejser all inklusive frem for normale rejser, hvilket giver både fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved afbudsrejser

Der er flest fordele ved at anvende afbudsrejser, da man generelt set får nøjagtigt samme rejse som alle andre men til en brøkdel af prisen, idet man kan spare både 20-25 % eller måske op mod 75 %, hvis man hurtigt kan gøre sig klar til afgang.

Der er naturligvis et mindre udvalg af destinationer og vælge imellem, og datoerne er måske heller ikke altid ideelle, men hvis man er lidt fleksibelt indrettet, så kan man måske komme af sted til halv pris hele familien, og det er naturligvis rabat på både fly, hotel samt måltiderne under hele ferien, hvis man er så smart at finde afbudsrejser all inclusive.

Hvis man for eksempel ønsker en uge i Tyrkiet, så kan man finde tilbud på omkring 1.700 kroner pr. billet, hvis man har søgt efter afbudsrejser all inclusive hos Momondo, der jo er den mest anvendte rejsesøgemaskine, hvor man kan sortere alle tilbuddene på rejser til hele verden.

Faldgrupper ved all inclusive

Der findes faktisk en smart lille guide i en TV2 udsendelse til at finde gode afbudsrejser, og her kommer man blandt andet ind på, at man bør være varsom med at acceptere et uspecificeret hotel, da standarden her kan variere utroligt meget lige fra 5-stjernet luksus til et beskidt og lurvet hotel i en sidegade.

Heldigvis kan man inkludere sin søgning efter en ønsket hotelstandard, men man kan også spare mange penge ved at tage chancen og se, hvor der opstår ledige billige afbudsrejser all inclusive.

Ferie går jo netop ud på at opleve noget sammen, så derfor kan man måske holde ferie masser af steder, da feriestederne mange gange ligner hinanden en del.

Med all inclusive får man ingen uventede udgifter på turen til hverken måltider, snacks og drinks, men man kan meget nemmere planlægge sit feriebudget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *