Ferier for hele familien

Planlæg vinterferien i god tid og spar penge

 

shutterstock_548160766

Der kan være mange penge at spare, hvis du planlægger din skiferie i god til, mange er imidlertid tilbøjelig til at booke ferien i sidste øjeblik, netop fordi de håber på, at rejsen bliver billigere.

I de fleste tilfælde fungerer det dog sådan, at rejserne bliver dyrere, jo tættere man kommer på afrejsetidspunktet. Det er derfor en rigtig god idé at booke din skiferie i god tid, hvis du ved, at det er det du vil. Man kan selvfølgelig også få spontane ideer. I det tilfælde kan man jo så prøve at få fat på en afbudsrejse, hvilket også kan være en rigtig økonomisk løsning.

Ikke desto mindre kan de fleste godt lide at planlægge i god tid, fremfor at bestille ferien en uge inden afrejse. Og i så fald er man nødt til at bestille rejsen i god tid for at få den billigste løsning.

 

Book din skiferie i god tid

Kommer du for eksempel det samme sted hvert år, fordi du kender sted og er tilfreds med faciliteterne, kan du ligeså godt booke turen til næst år, når du forlader stedet. På den måde kan du både spare en masse penge, fordi du booker rejsen tidligt, men du kan måske også være heldig at få lidt rabat som tilbagevendende gæst – man har da i hvert fald lov at spørge.

Mange tager i øvrigt på skiferie i vinterferien, hvorfor der vil være kamp om de bedste rejser. Så hvis du ved, at du vil på skiferie på et bestemt tidspunkt, kan du ligeså godt bestille rejsen med det samme, dels for at spare penge men også for at få plads det sted du helst vil være.

Skiferier er nemlig enormt populære i skolernes vinterferie, og nogle af de mest eftertragtede steder er f.eks. Livigno i Italien, Zell am See i Østrig, Val Thorens i Frankrig osv. Her har du mulighed for at vælge i mellem et hav af forskellige indkvartering lige fra lejligheder til hytter og hoteller, og der kan det godt betale sig at booke i god tid – hvis du vil undgå at alt er booket, eller priserne er ekstra høje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *