Ferier for hele familien

Familieferie til Phuket

Phuket er en ø i det sydlige Thailand, hvor turister valfarter til hele året rundt trods regntiden. Øen i sig selv er en fantastisk ø med lange sandstrande, et venligt folkefærd, god mad og billige leveforhold, hvilket blandt andet er med til at gøre det til en af Thailands mest populære turistmål.

Det er imidlertid også muligt at sejle ud til nogle af de mindre thailandske øer fra Phuket, hvilket der er rigtig mange der gør. Her vil man opleve naturskønne områder som mange vil referere til som paradis – så kommer du til Phuket, kan det helt klart anbefales at tage en sejltur og besøge nogle af de mindre øer.

 

Derfor er Phuket ideelt for familien

Phuket er en ideel destination for familien, dels da menneskerne (ligesom i resten af Thailand) er enormt venlige og glade for børn. Derudover er der alle de faciliteter en familie har behov for, herunder børnepools, vandsportsaktiviteter på stranden, andre aktiviteter for hele familien (bl.a. minigolf) samt udflugter og attraktioner for hele familien.

Foruden skønne omgivelser og masser af muligheder for familien, er det også billigt at leve i Phuket. Det vil sige, at det er billigt at gå ud at spise, udflugterne er billige og offentlig transport er billig.

 

Det skal man opleve

Er du nødsaget til at rejse med offentlig transport, kan det anbefales at prøve en af de populære tuk-tuk’er, der er et lille åbent køretøj. Det er enormt sjovt og billigt at blive transporteret med dette, hvorfor det klart skal prøves.

Som tidligere nævnt bør en sejltur til en af de mindre øer også opleves. På sejlturen vil der ofte være mulighed for at få lov at snorkle, hvilket er en mulighed man bør tage, da livet og naturen under vandet er ligeså smukt som det man ser ovenfor vandet – der er blandt andet en masse farverige fisk. Sommetider vil det også være muligt at få lov at fodre fiskene, hvilket kan være sjovt for børnene.

Der findes også en masse forskellige markeder i Phuket, der sælger alt fra mad til tørklæder, legetøj, tasker, tøj, sko osv. – også her kan der være mange penge at spare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *