Ferier for hele familien

San Diego (en ferie for hele familien)

shutterstock_545490673

San Diego er en af de smukkeste byer i Californien, en lækker havn by i det sydligste punkt af staten. En by der har en masse at byde på, jeg har boet i San Diego i to måneder så jeg vil skrive af erfaring. En ferie til San Diego vil byde på en masse oplevelser for alle familie medlemmer, om det er børn, teenager, unge eller voksne er der noget for alle. Jeg vil udvælge et par af de populære attraktioner og guide jer igennem dem.

Sea World & San Diego Zoo

Den verdens berømte forlystelsespark, hvor teamet omhandler vand og dyr, så der er en masse sjove forlystelser, delfin og spækhugger shows. San Diego Zoo er også en af verdens mest populære zoologiske haver, med en masse spændende dyr fra al verdens klimaer. Parken er så stor at man skal afsætte en hel dag for at få set det hele, men det er en oplevelse for livet, og de har gjort sig umage med at skabe den helt rigtige atmosfære for gæsterne. De har inddelt parken i de klimaer dyrene oprindeligt lever i, man kan for eksempel tage til savannen i Afrika for at se på løver og elefanter. Disse to parker skaber en masse sjove oplevelser for hele familien og især for de små.

Shopping

Den helt rigtig aktivitet for teenagerne og de unge i familien, de amerikanske shopping centre er lige så glamourøse som i filmene. San Diego byder på en masse shopping, både indendørs og udendørs og outlet malls. Men da San Diego er helt nede i syden, finder man ofte udendørs centre med smukke palmer træer rundt omkring. Outlet malls er en masse higstreet og designer mærker der sælger ud af deres tøj til en meget billig pris, enten fordi sæsonen er ovre eller også fordi de har små produktions fejl, der findes to i San Diego, en helt oppe nord i Carlsbad og en tæt på den mexikanske grænse. Da USA allerede er utrolig billigt, er outlet butikkerne nærmest et røver køb for os i Danmark. (Shopping center: Fashion Valley & Westfield – Outlet: Carlsbad & Las Americas)

Gaslamp quarter & Little Italy

Der er selvfølgelig også noget for de voksne. Gaslamp quarter er et utrolig populært sted i san diego, det er et helt kvarter downtown med en masse hyggelige restauranter, cafèer, bar og andre sociale sammenkomst steder. Little Italy er også en magen til gade, med en masse italienske og andre lækre restauranter.

Til sidst er der Balboa park som er en af de smukkester parker i verden, Coronado Island en Ø tæt på San Diego som man bare skal besøge, og siden San Diego er en millitær by kan man opleve en masse historiske ting ved Seaport Village. Disse var kun få ting, ud af alle de fantastiske oplevelser San Diego har at byde på, det vil være en ferie som alle på alle aldre vil få gavn af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *