Ferier for hele familien

Familieferie på i det nordlige Thailand

shutterstock_546625825

Vil du og din familie gerne på en stille og rolig familieferie med masser af varme, er det nordlige Thailand værd at anbefale. Mange guesthouses tilbyder pool, så får børnene det alt for varmt, kan de hurtigt smutte ned i det afkølende vand. Derudover byder det nordlige Thailand på en masse smukke oplevelser.

 

Chiang Mai

Jeg kan anbefale at starte jeres familieferie med nogle dage i Chiang Mai, da det er en storby med rolige omgivelser. Den er ikke så vild og overbefolket som Bangkok, og er derfor mere børnevenlig. Derudover er der god mulighed for at komme på smuk naturvandring i junglen omkring Chiang Mai. Jungle Trekking er meget populært, og en endagstur er helt klart værd at anbefale, da selv de mindste kan være med. Derudover kan børnene få lov til at bruge deres lommepenge på natmarkedet, som er at finde i den gamle bydel hver aften.

 

Chiang Rai

Efter et par dage i Chiang Mai vil jeg klart anbefale nogle overnatninger i Chiang Rai. Naturen omkring den lille by er ufatteligt smukt, og det er også her i finder det fortryllende hvide tempel, Wat Rong Khun, som er et besøg værd. Derudover er der mulighed for at komme til Den Gyldne Trekant, hvor du kan se grænserne til Laos, Burma og Thailand smelte sammen. Det er en smuk tur, som man ikke skal snyde sig selv for, når man er i Chiang Rai.

Husk vand og solcreme

Selvom vejret er lidt mildere i det nordlige i forhold til Bangkok, er det nødvendigt med rigeligt vand og solcreme. Køb gerne en solcreme med høj faktor, da UV-indekset er noget højere i Thailand end i Danmark. Du kan få vand til ingen penge, så køb stort ind, da der ryger meget vand indenbords hver dag!

Er du ved at tjekke nettet for billige hoteller, kan du med fordel gå ind på BT’s rabatportal for at få endnu bedre tilbud og besparelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *