Ferier for hele familien

Marmaris for hele familien

Marmaris, der førhen var en stille og rolig fiskerlandsby, men i dag tager sig ud som en af de mest populære og moderne feriedestinationer i Tyrkiet kunne snildt være på listen over mulige bud på den perfekte sommerferie for hele familien. Byen, som ligger ud til kysten i en form for dal er desuden omringet af høje frodige bjerge. Der er masser af mulighed for at gå på opdagelse i byen, tag for eksempel på udflugt i bjergene, nyd en dag ved stranden, hvor der er mulighed for at prøve diverse vandsportsaktiviteter eller udforsk byens små kringlede gader.

I kan booke fly og hotel/lejlighed til Marmaris her.

Familievenlige opholdssteder

Der findes masser lækre hoteller og lejligheder i Marmaris ud til kysten og inde i byen, som egner sig for hele familien. Et all inclusive hotel kan være en rigtig god løsning for en familie med mindre børn, da man slipper for at tænke på madlavning, og dermed kan få slappet endnu mere af. På all inclusive hotellerne bliver der nemlig lavet mad tre gange om dagen. Et anbefalelsesværdigt all inclusive familievenligt hotel er Hotel Kervansaray Marmaris, der ligger i smukke omgivelser, har rummelige værelser med plads til fem og vandrutsjebaner, der særligt vil tiltrække børnene.

Kan man godt lide lidt mere privatliv, og har man egentlig ikke noget imod selv at stå for madlavningen på ferien, så kan det anbefales at leje en lejlighed. Her sætter man selv dagsordenen, og der er lidt mere stille og roligt end på et hotel. Club Amaris er et rigtig godt lejlighedskompleks i Marmaris, der med sin store pool henvender sig særligt til familien.

Der er altså rig mulighed for at finde familievenlige løsninger, når det kommer til bosteder i Marmaris.

Guidet udflugter

Kan du bedst lide at tage på guidede udflugter, hvor du som regel er sikker på en succesoplevelse, så kan du booke en guidet tour gennem Sunweb, der tilbyder dansk guideservice i Marmaris hele sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *