Ferier for hele familien

Tag på familieferie til Rethymnon

Der er uendelig mange muligheder, når man sætter sig sammen som familie, og forsøger at planlægge hvor man skal tage på sommerferie henne. Skal det være en hytte i Norge eller Sverige? Storbyferie i London? Skal man dase på en strand i enten Frankrig, Italien eller Spanien? Jeg vil forslå, at I tager til Rethymnon i Grækenland. Rethymnon ligger mellem Chania og Heraklion på Kretas nordlige kyst.

Charmerende by og strand

Takket være Ottomanerne og folk fra Venedig så kan I både finde moskeer og renæssance bygning, når I besøger Rethmnon. I vil også kunne se og besøge et gammel og kæmpe fort. Men I vil også kunne finde et væld af restauranter i nærheden af stranden, som giver byen et moderne pust. Det vigtigste element på sådan en ferie som denne er selvfølgelig den dejlige og åbne sandstrand, som er prikken over i’et.

Seværdighederne i Rethymnon

Når I ankommer til Rethymnon, så vil I med det samme kunne fornemme at byen har en charmerende atmosfære. Byen indeholder kun 28.000 indbyggere, men er stadig både charmerende og hyggelig. I ville kunne gå gennem byens mange små gader og stræder, og så det venetianske ridderhus, som er blevet opkaldt Loggiaen, hvor den smukke Rimondi-fontæne er at finde. I vil også have mulighed for at se den tyrkiske Nerantzes-moske, når I vandre i byen.

En af de smukkeste havne i Kreta

Havnen har både bevaret sin charme og skønhed siden den blev anlagt i starten af 1200-tallet. Havnen vil ofte være fyldt med fiskerbåde, og de omkring liggende huses facader spejler sig i det rolige vand. Cafeer og restauranter omringer havnen, og der rig mulighed for at få en lækker bid mad, mens du nyder udsigten.

Så tag familien med til Rethymnon på Kreta. I vil kunne finde et stort udvalg af rejser til Kreta gennem Sunweb rejsebureau, som har et væld af muligheder, hvad enten man søger rejser med all inclusive, luksusrejser eller måske afbudsrejser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *