Ferier for hele familien

Miniferier for hele familien

Som familie kan det være svært at finde kvalitetstid i hverdagen, hvor I går på arbejde, og børnene går i institution eller skole. Der er rigeligt at se til med lektielæsning, indkøb, transport, madlavning og rengøring, og inden I fik set jer om, var der alligevel ikke tid til at spille et spil eller lave noget hyggeligt. Derfor er det vigtigt at prioritere familietiden. Det gøres lettest væk fra hverdagens rutiner og pligter. Hiv en forlænget weekend ud af kalenderen og prioriter familien.

Hvornår skal I afsted

Miniferier kræver ikke så meget. En fridag fra arbejde og en fridag til børene. I kan tage af sted torsdag eftermiddag og komme hjem søndag aften. Miniferier kan også sagtens være en dag længere eller ligge i forlængelse af helligdage. Mange snupper en sviptur i Kristi himmelfartsferien eller nogle af juledagene.

Hvor går turen hen

I princippet kan destinationen for en miniferie være de fleste europæiske lande. Køre- eller flyvetiden skal være rimelig, så ikke for meget af ferien bliver opslugt af transporttid. De europæiske hovedstæder som London, Berlin, Oslo og Stockholm inden for kort afstand – eller måske Paris, Barcelona eller Rom – har masser at byde på for både børn og voksne. Mindre byer, ødegårde eller Vestkysten i Danmark kan også gøre det. Det vigtigste er faktisk ikke destinationen, men at I er sammen og væk fra hverdagen.

Hvordan kommer I afsted

Der er mange muligheder i forskellige prisklasser for miniferier. De billigste er kør-selv-ferier inden for landets grænser og i køreafstand som f.eks. Nordtyskland eller det vestlige Sverige. Flybilletter til London findes helt ned til et par hundrede kroner. Jo længere væk, des dyrere billetter som udgangspunkt. Både fly og hotel kan fås med gode rabatter med en Expedia rabatkode. Rejser I uden for feriesæsonen vil flybilletter og hotelovernatninger være væsentligt billigere, end hvis I tager afsted på helligdage eller i ferier.

Minirejser i pakkeformat

Hvis jeres familie ikke har et bestemt ønske til en destination, kan I tage et kig på forskellige dealsites for at se, om der skulle være en samlet pakkerejse, der både inkluderer fly og hotel – og måske endda oplevelser. Denne Travelbird rabatkode giver jer de bedste tilbud på minirejser i pakkeformat. Der er rigtig mange muligheder for at finde gode rejser til billige penge i Danmark og i mange omkringliggende lande. Mulighederne er endnu flere, hvis I planlægger et stykke tid ude i fremtiden, og derved ikke på forhånd har lagt jer fast på en specifik afrejsedato.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *