Ferier for hele familien

Når baby skal med på sin første ferie

Forestil dig, at der er gået ni lange måneder, og at den lille nye endelig er kommet. Familien er blevet større, enten for første gang eller endnu en gang. Uanset hvad, er der et nyt familiemedlem, der skal tages hånd om. Det kan være svært når man bare er derhjemme, men også når man beslutter sig for at tage på ferie. Selvom familieferien kan virke som en stor mundfuld, så er det også det hele værd. Her finder du nogle gode råd til familieferien med den lille nye.

Gør det nemmere for dig selv

Familieferier med små børn bliver af mange sammenlignet med gråd og umulige børn, men sådan behøver det slet ikke at være. Hvis du for eksempel har flere børn, der har brug for din opmærksomhed på ferien, så kan en ringslynge være et godt redskab. Med en ringslynge har du den lille væk fra armen, så den kan bruges til alt muligt andet. Find en ringslynge her, og nyd din frie arm til at finde et kort på telefonen, eller til at holde det ældste barn i hånden. Alt efter dine specifikke behov, er der mange små ting, der kan hjælpe dig på ferien.

Udflugter med de små

En ferie med hele familien består ofte af en masse hyggelige udflugter. Det kan være til zoologiske haver, parker eller sågar legepladser. Mange steder udlejes der trækvogne, men det kan også være praktisk og hyggeligt at have sin egen. Så kan jeres andre børn hygge om og i den, mens der bruges energi på den lille. Det kræver de helt små nemlig ofte, og derfor kan det være en god idé at undersøge de forskellige steder, før I tager afsted. Det er for eksempel en fordel, hvis der er ammearealer, eller bare et sted hvor man kan sætte sig og få ro på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *