Ferie i Danmark

Luksusophold i Danmark for hele familien

Kunne du godt tænke dig at samle hele familien til en forlænget weekend i luksuriøse omgivelser omringet af den danske natur? Så har DanCenter uden tvivl de bedste muligheder for dig, da du kan finde et stort udvalg af lækre sommerhus rundt omkring i det danske land med plads fra otte personer og helt op til fireogtyve personer. Således er rammerne for selve opholdet på plads, og du kan med ro og mag få styr på sommerhusudlejningen hos DanCenter, der også står til rådighed med en sublim kundeservice, hvis du skulle have behov for hjælp.

Indendørs aktiviteter for hele familien

Det er jo sådan med det danske vejr, at det aldrig rigtig er til at regne med. Så det kan være en god idé at planlægge en række indendørs aktiviteter til opholdet, særligt hvis i skal rejse udenfor sommerperioden. Selv sommerperioden byder på temmelig svingende vejrforhold, hvorfor vinterperioden i endnu højere grad vil være præget af omskifteligt vejr. Derfor er det en god idé at ankomme forberedt til sommerhuset, så i ikke ender med at blive rastløse. Nedenfor kan du finde en række forslag til nogle skønne indendørs aktiviteter, der egner sig for familieophold i sommerhus eller lignende.

  • Brætspil er altid et hit, når familien er samlet, og det er især noget der kan forene børn og voksne og dermed skabe et stærkt fællesskab.
  • Puslespil er noget af det hyggeligste på en kedelig gråvejrsdag. Medbring gerne flere forskellige sværhedsgrader, så alle har mulighed for at være med.
  • Bagning er som regel også et hit, og for dem der ikke har lyst til at have fingrene i bolledejen, er der mulighed for at stå for smagsprøverne. Bag alt fra lækre boller til morgenmad, rugbrød til frokost og kreative kager til eftermiddagskaffen.
  • En god film er altid godt tidsfordriv, så sørg for at have nogle stykker med. Medbring gerne film, der egner sig for alle aldersgrupper, medmindre der er mulighed for at splitte børn og voksne op i forskellige rum.
  • Gæt og grimasser vil give jer mulighed for at træne mavemusklerne, når i ligger flad af grin i latterkramper over de sjove mimerier og gættekonkurrencer.
  • Magretheskålen er lidt i samme stil med Gæt og grimasser, men reglerne er alligevel lidt mere komplicerede. Google jer frem til reglerne, hvis i har mod på at tage Gæt og grimasser til det næste niveau.

Saml tropperne til et hyggeligt familieophold

DanCenter har masser erfaring med sommerhusudlejning, hvorfor det er et godt bud på stedet at booke et luksusophold for familien. Det er en rigtig god måde at samle hele familien på, så man rigtig kan nyde noget kvalitetstid sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *